بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رضاییان: حق‌مان برد بود، اما گل‌های عجیبی خوردیم

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 خرداد 1405 | 7:09

مدافع-هافبک تیم ملی ایران معتقد است که در بازی با نیوزلند تیم ملی گل‌های عجیبی دریافت کرده و باید به پیروزی می‌رسید.

رامین رضاییان به عنوان بهترین بازیکن دیدار ایران و نیوزلند انتخاب شد که در پایان بازی گفت: حق ایران پیروزی بود.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، رامین رضاییان که پس از تساوی تیم ملی ایران مقابل نیوزیلند به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، در پایان مسابقه از عملکرد تیم ملی ابراز رضایت کرد و معتقد بود ایران شایسته کسب سه امتیاز این دیدار بوده است.

رضاییان در گفت‌وگو با دوربین تلویزیونی فیفا اظهار داشت: «بازی را خوب شروع کردیم، اما یک گل غافلگیرکننده دریافت کردیم. واقعاً نمی‌دانم چطور شد که چنین گل‌های عجیب و غریبی خوردیم.»

وی با تمجید از تلاش بازیکنان تیم ملی افزود: «به نظر من حق ایران در این مسابقه پیروزی بود. بچه‌ها زحمت زیادی کشیدند و جنگیدند.»

بهترین بازیکن دیدار ایران و نیوزیلند درباره شرایط گروه نیز گفت: «بلژیک هم در بازی خودش متوقف شده و امتیاز از دست داده است. مطمئن هستم تا روز آخر می‌جنگیم و می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم.»

تیم ملی ایران در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ برابر نیوزیلند به تساوی ۲ – ۲ رسید و حالا خود را برای دیدار روز یکشنبه مقابل بلژیک آماده می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *