بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قلعه‌نویی در نشست خبری: ما سیاستمدار نیستیم/ ما ایرانیان از سختی‌ها فرصت درست می‌کنیم

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 خرداد 1405 | 3:57

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: ما نماینده مردم ایران در آمریکا هستیم و باید بگویم که سیاست از فوتبال جدا است.

به گزارش مشرق، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و نیوزیلند در هفته اول مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ در لس آنجلس آمریکا اظهار داشت: خیلی خوشحالم از کشور بزرگ و قدرتمند ایران اینجا حضور دارم و امیدوارم فوتبال وسیله‌ای شود که کشورها و فرهنگ‌ها به هم نزدیک شوند.

او ادامه داد: ما اینجا هستیم که به نمایندگی ملت بزرگ ایران بازی کنیم. فقط به فوتبال فکر می‌کنیم. ما سیاستمدار نیستیم و فوتبال از سیاست جداست ولی همه ملت بزرگ ایران برای ما قابل احترام هستند.

قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی درباره مشکلات سفر به آمریکا گفت: به خاطر این مشکلات کمپ ما دو بار جا به جا شد اما جا دارد از مردم و دولت مکزیک تشکر کنیم. ما ایرانیان از سختی‌ها فرصت درست می‌کنیم. به غیر از شادی مردم کشورمان به چیز دیگری فکر نمی‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *