بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بختیاری‌زاده: به تاجرنیا برنامه دادم ولی نمی‌دانم سرمربی هستم یا نه؟/ تمرینات استقلال باید از ۱۰ روز قبل شروع می‌شد!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 23 خرداد 1405 | 19:09

سهراب بختیاری‌زاده با صراحت می‌گوید که نمی‌داند فصل آینده سرمربی استقلال خواهد بود یا نه!

در حالی که استقلال به عنوان نماینده اول ایران به لیگ نخبگان آسیا معرفی شده و از اواخر تابستان باید در این عرصه نیز همراه با لیگ برتر خودمان به مصاف رقبا برود، هنوز تکلیف مرد اول نیمکت آبی پوشان پایتخت مشخص نیست.

علی تاجرنیا از اواخر اردیبهشت مدعی شده که تکلیف سرمربی تیم برای فصل آینده را مشخص خواهد کرد اما هنوز هیچ چیزی در این مورد روشن نیست و حتی خود سهراب بختیاری زاده نیز نمی‌داند سرمربی استقلال باقی خواهد ماند یا نه؟

در واقع باید گفت تاجرنیا و مدیران ارشد استقلال بابت استارت فصل جدید و حضور در لیگ نخبگان آسیا هنوز به سهراب بختیاری زاده از نظر فنی اعتماد کامل ندارند چون اگر غیر از این بود، قطعاً تا به امروز با صراحت او را معرفی کرده بودند. از طرف دیگر، شایعاتی پیرامون مذاکره خود سهراب با یک تیم لیگ برتری و البته بازگشت امیر قلعه‌نویی به جمع آبی‌پوشان پس از پایان کار ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ به گوش می‌رسد. در همین راستا سهراب بختیاری‌زاده طی مصاحبه‌ای شرایط استقلال را تشریح کرد و البته از بلاتکلیفی خودش نیز گفت که در ادامه می خوانید:

  • کمک به استقلال وظیفه اخلاقی من بود و در واقع باید بگویم اگر طی دو سال اخیر چنین کاری را انجام داده‌ام، به واسطه قرعه‌ای بود که به نامم افتاد. البته شاید هر کدام از پیشکسوتان دیگر استقلال نیز در چنین موقعیتی قرار می‌گرفتند، به کمک تیم می‌شتافتند.
  • با آقای تاجرنیا جلسات خوبی داشتم و بابت نیازهای فصل آینده استقلال به ایشان برنامه دادم. البته ما باید خیلی زودتر تمریناتمان را استارت می‌زدیم ولی به خاطر شرایط جنگی همه چیز تحت تاثیر قرار گرفت. در واقع تمرینات استقلال باید از ۱۰ روز قبل و اواسط خرداد ماه آغاز می‌شد ولی هنوز شروع نشده است.
  • قرار شده در همین هفته شرایط برای استارت تمرین استقلالی‌ها فراهم شود و همانطور که گفتم، برنامه هم داده ام ولی نمی‌دانم من سرمربی استقلال خواهم بود یا افراد دیگری به عنوان کادر فنی معرفی می‌شوند!! البته مهم، موفقیت تیم است.
  • پیشنهاداتی برای فصل بعد دارم اما مذاکرات جدی نیست و اول باید تکلیف استقلال مشخص شود.

بیشتر بخوانید: جواد نکونام از لیست استقلال خط می‌خورد؟

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *