بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تیم ملی یک روز قبل در لس‌آنجلس؛ برنامه نشست خبری و تمرین پابرجاست

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 23 خرداد 1405 | 9:27

اعضای تیم ملی فوتبال ایران عصر جمعه در حالی یک جلسه دیگر از تمرینات خود را پشت سر گذاشتند که فقط یک بار دیگر قبل از دیدار با نیوزیلند در همین شهر تمرین می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران فردا دوشنبه بیست و پنجم خرداد و در اولین ساعات همین روز به وقت مکزیک شهر تیخوانا را ترک می‌کند.

طبق اعلام فدراسیون فوتبال آخرین جلسه تمرینی شاگردان امیر قلعه نویی به منظور کسب آمادگی کامل و هماهنگی لازم پیش از دیدار مقابل نیوزیلند -اولین حریف تیم ملی مان در گروه G- فردا یکشنبه بیست و چهارم خرداد ماه و با فشاری کمتر و سبک‌تر نسبت به روزهای قبل بر اساس برنامه تاکتیکی سرمربی تیم ملی نسبت به دیدار اول برگزار خواهد شد.

بر این اساس ملی پوشان ایران آخرین تمرین خود پیش از سفر به لس آنجلس را از ساعت ۱۸ به وقت محلی برگزار خواهند کرد.

یادآور می‌شود؛ نخستین دیدار تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه بیست و ششم خرداد ماه از ساعت ۴:۳۰ در شهر لس آنجلس برگزار خواهد شد.

همچنین لازم به ذکر است؛ ملی پوشان روز دوشنبه عازم این شهر می‌شوند تا ضمن حضور امیر قلعه‌نویی در نشست خبری و برگزاری جلسه هماهنگی، آخرین جلسه تمرینی خود پیش از دیدار مقابل نیوزیلند را در زمین اصلی مسابقه برگزار کرده و با جو استادیوم محل بازی آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: صحبت‌های عجیب قلعه‌نویی که در فضای مجازی وایرال شد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *