اردونشینان تیم ملی تیراندازی بانوان تست دادند
منبع : خبرگزاری دانشجو
ورزشکاران حاضر در اردوی آمادهسازی تیم ملی تیراندازی بانوان در سه بخش تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی در معاینات پزشکی، آزمونهای آمادگی جسمانی و ارزیابی عملکرد ذهنی آکادمی ملی المپیک حضور یافتند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی آکادمی ملی المپیک، تمرینات آمادهسازی تیم ملی تیراندازی بانوان به منظور حضور در بازیهای آسیایی آیچی-ناگویا از مهرماه ۱۴۰۴ به میزبانی مجموعه ورزشی آزادی آغاز و به صورت پیوسته تا روز اعزام به این بازی ها در حال پیگیری است.
صبح روز دوشنبه (۱۸ خرداد) اعضای این تیم ضمن حضور در معاینات پزشکی اولیه جهت امن بودن شرکت در آزمونهای آمادگی جسمانی پیشرفته، در آزمون های آمادگی جسمانی و سنجش ارزیابی عملکرد ذهنی آکادمی ملی المپیک شرکت کردند.
فاطمه امینی، هلیا خمسه، شرمینه چهل امیرانی و نجمه خدمتی در تفنگ، زینب طوماری، هانیه رستمیان و سامیه یاسی در تپانچه به همراه مرضیه پرورش نیا در بخش تیراندازی به اهداف پروازی ورزشکاران حاضر در اردوی تیم ملی تیراندازی بانوان را تشکیل می دهند که در این آزمونها حضور پیدا کردند.
گفتنی است، زائررضایی (سرمربی) به همراه کریمی و گلپسند (مربیان) تیم ملی تیراندازی تفنگ، سلطانی به عنوان سرمربی تیم تپانچه و افسری به عنوان سرمربی تیم اهداف پروازی هدایت این تیم ها را بر عهده دارند.
شایان ذکر است ۸ اردونشین تیم ملی تیراندازی بانوان، مردادماه سال جاری مسابقات جهانی این رشته ورزشی را پیش رو دارند.
همچنین اعضای این تیم اواخر پاییز ۱۴۰۵ جهت حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک به کشور قطر اعزام خواهند شد.


تیم ملی امید از بازی های آسیایی هم حذف شد !









