ژیرو با لیل یک ساله تمدید کرد
منبع : خبرگزاری ایلنا
اولیویه ژیرو پس از یک فصل موفق با پیراهن لیل، قرارداد خود را برای یک سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد.
به گزارش ایلنا، اولیویه لتانگ رئیس ۵۳ ساله باشگاه لیل آخرین باری که درباره بازیکنانی با قراردادهای رو به پایان با سوال خبرنگاران مواجه شد، اطمینان داد که بسیاری از آنها در حال مذاکره برای تمدید هستند. امروز مشخص بود که حق با او بوده چرا که جالبترین بازیکن لیون، اولیویه ژیرو که همه از آویختن کفشها و خداحافظیاش حرف میزدند پای میز نشست و قراردادش را تا ۲۰۲۷ تمدید کرد.

اولیویه ژیرو مهاجم ۳۹ ساله فرانسوی یک فصل دیگر در لیل بازی خواهد کرد. این بازیکن که سال گذشته از لسآنجلس به لیل پیوسته بود قرار است در ماجراجویی اروپایی باشگاه کمککارشان باشد.
در بیانیه منتشر شده توسط باشگاه لیل آمده است: «اولیویه ژیرو که تابستان گذشته با انگیزه پذیرش چالشی جدید در باشگاهی با ابعاد اروپایی به رقابتهای لیگ یک بازگشته بود فصلی بسیار مثبت را با پیراهن لیل پشت سر گذاشت. رکورددار تعداد گل در تیم ملی فرانسه در ۳۹ سالگی همچنان با عطش فراوانی برای موفقیت میجنگد. این اتفاق بسیار خوبی است چرا که فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۷ برای لیل پر از چالش و جاهطلبی خواهد بود. به همین دلیل او قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با باشگاه تمدید میکند.»

ژیرو در طول فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ رقابتهای لیگ یک توانست در ۴۴ مسابقه ۱۱ گل برای تیمش به ثمر برساند.


پیام معنادار مسئول ورزش دانشگاه آزاد درباره علیرضا بیرانوند
خیال رئال مادرید بابت مهره کلیدی راحت شد
موافقت مدیران تراکتور با جدایی ستاره ۲۴ ساله این تیم
ستاره محبوب تیم فوتبال پرسپولیس راهی ارزروم شد
ورود پیام نیازمند به اردوی ترکیه و نمایش خوب در برابر قهرمان آفریقا
شکار بزرگ آرسنال از رئال مادرید ؟!









