بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاج: آمریکا یک روز مانده به مسابقات ویزا داد

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۷

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: حاکمان آمریکا به قدری منفور هستند که اصلاً دلمان نمی‌خواهد به این کشور برویم ولی مجبوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان – مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال درباره کارشکنی‌های آمریکا در صدور ویزا برای بازیکان تیم ملی برای حضور در جام جهانی گفت: آمریکا به تیم ملی یک روز قبل مسابقات اجازه ورود داده است.

تاج ادامه داد: حاکمان آمریکا آن‌قدر منفور هستند که اصلاً دلمان نمی‌خواهد به این کشور برویم ولی مجبوریم. رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: اینکه سیاست به این‌گونه در فوتبال دخالت دارد، از ضعف‌های فیفا است.

وی اضافه کرد: جام جهانی می‌گذرد، اما وقتی سیاسیون تا این حد در اداره جام جهانی، نقش داشتند را فراموش نمی‌کنیم. خود ما هم خبر نداریم آمریکا تا چه حد می‌خواهد پیش برود، در کجای دنیا یک روز مانده به اعزام به بازیکنان تیمی ویزا می‌دهند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *