بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ملی‌پوشان در اسپانیا چه کردند؟/ ساعت ورود شاگردان قلعه‌نویی به تیخوانا

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 خرداد 1405 | 8:48

پرواز اختصاصی ملی‌پوشان کشورمان پس از سفری پنج‌ساعته از آنتالیا، دقایق ابتدایی بامداد امروز (یکشنبه ۱۷ خرداد) در فرودگاه سانتیاگوی اسپانیا به زمین نشست.

کاروان تیم ملی برای انجام عملیات سوخت‌گیری هواپیما و تعویض مهمانداران، حدود دو ساعت و نیم در فرودگاه سانتیاگو توقف داشت و ملی‌پوشان برای انجام این روند در ترمینال فرودگاه حضور یافتند.

پس از پایان این مراحل، پرواز تیم ملی حوالی ساعت ۲:۴۵ بامداد به وقت تهران، مسیر خود را به سمت تیخوانای مکزیک از سر گرفت.

این پرواز حدود ۱۴ ساعت و ۳۰ دقیقه به طول خواهد انجامید و ملی‌پوشان ایران پس از پشت سر گذاشتن سفری طولانی که مجموعاً بین ۲۲ تا ۲۴ ساعت زمان می‌برد، وارد محل استقرار خود در تیخوانا خواهند شد. یعنی حدود ساعت ۱۷ امروز بعدازظهر به وقت کشورمان.

اعضای تیم ملی فوتبال ایران پس از ورود به مکزیک، در هتل ماریوت تیخوانا مستقر شده و ادامه تمرینات‌شان را تا شروع جام در کمپ خود در این شهر پیگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: انگلیس ۱ – نیوزیلند ۰/ رقیب ایران با حداقل گل به انگلیس باخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *