خبرورزشیگردی| قسم میخورم دیگر رنگ من را هم در فوتبال نمیبینید/ به استقلال لطمه زدیم؟ بهانه است!
منبع : خبرورزشی
امیررضا واعظیآشتیانی، مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال ۱۶ سال قبل با صراحت عنوان کرد دیگر هرگز به فوتبال برنمیگردد.
پس از پایان لیگ نهم، امیررضا واعظیآشتیانی مدیرعامل وقت و همچنین همه اعضای هیئتمدیره باشگاه استقلال (البته غیر از امیدوار رضایی) از سمت خود کنارهگیری کردند و کاملا مشخص بود که ارتباط چندان خوبی با مدیران وقت سازمان تربیت بدنی نداشتند.
در همین رابطه، امیررضا واعظیآشتیانی ۱۶ خرداد ۱۳۸۹ مصاحبهای جذاب انجام داد که بعد ندیدیم دوباره به گوشههایی از آن نگاه کنیم:
- قسم میخورم که دیگر من را در استقلال نخواهید دید. نهتنها در استقلال بلکه دیگر امیررضا واعظیآشتیانی را در فوتبال نخواهید دید. ماجرای حضورم در این رشته تمام شد.
- اینکه میگویند مدیرعامل و هیئتمدیره استقلال در زمان بدی استعفا دادند، کاملا بهانه است چون صبر کردیم تا لیگ برتر تمام شود و بعد از آن کناره گرفتیم تا به باشگاه لطمه نخورد.
- ماجرای حضورم در استقلال هرچه بود به پایان رسید و رفت اما به شما میگویم بعضیها دنبال بهانه بودند تا استقلال را خراب کنند.
بیشتر بخوانید: دلم میخواهد با پرسپولیس ۶ بار قهرمان شوم/ استقلالیها هرگز سراغم نمیآیند/ هنوز نمیدانم چرا این بازیکن به من دروغ گفت!



ستاره خارجی استقلال پس از جام جهانی در مرخصی به سر میبرد
بازگشت ازبکستان با استقبال باشکوه اما حسرتآمیز
رایزنی مدیران استقلال با اسلامی برای تمدید همکاری
بزرگ ترین لکه منفی در کارنامه سرمربی جدید پرسپولیس + جزئیات
خبر مهم درباره ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات
تلاش استقلال برای جلب رضایت وینگر جوان









