بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فیلم/ نماینده سوم ایران برای حضور در آسیا مشخص شد

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 16 خرداد 1405 | 18:08


حجت کریمی عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، از تصمیم سازمان لیگ برای تعیین تکلیف سومین نماینده ایران برای حضور در مسابقات آسیایی خبر داد.

به گزارش مشرق، حجت کریمی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، درباره نتیجه جلسه امروز اظهار داشت: در جلسه هیئت رئیسه تصمیم بر این شد که اگر رای پرونده شکایت باشگاه گل‌گهر سیرجان از چادرملو یزد در کمیته استیناف تا تاریخ ۳۱ خرداد ماه تایید شود و این باشگاه ۳ امتیاز را بگیرد، به عنوان سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ در این رقابت‌ها حضور داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر کمیته استیناف رای صادره را رد کند، باید از بین تیم‌های گل‌گهر، چادرملو و پرسپولیس یک تیم انتخاب شود؛ به این صورت که ابتدا تیم‌های چادرملو و پرسپولیس به مصاف هم می‌روند و برنده این دو تیم با گل‌گهر مصاف خواهند کرد تا تکلیف تیم سوم برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲ مشخص شود.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: نخستین بازی در تاریخ ۵ تیرماه و دومین دیدار در تاریخ ۹ تیرماه برگزار خواهد شد. هر دو بازی بدون تماشاگر برگزار خواهد شد و محل برگزاری بازی‌ها نیز توسط سازمان لیگ اعلام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *