بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاج: دو‌نفر از بازیکنان تیم ملی ویزا دریافت نکردند / مشکل آن دو بازیکن امنیتی نیست

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 خرداد 1405 | 23:18

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال گفت:به همه بازیکنان و اعضای کادر فنی ویزا دادند، فقط به دو نفر ویزا داده نشده.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  رئیس فدراسیون فوتبال:انگشت نگاری یک رویه جاری است ولی سفیر ایران و وزیر امور خارجه به درخواست فدراسیون فوتبال پیگیر شدند و سفارت مکزیک پذیرفت که بدون انگشت نگاری بحث صدور ویزا را انجام دهد. 

در پایان گفت :به همه بازیکنان و اعضای کادر فنی ویزا دادند، فقط به دو نفر ویزا داده نشده که این دو نفر هم همراه تیم هستند و موضوع خاصی هم مطرح نکردند و گفتند یک استعلامی است که تا دو سه ساعت آینده حل می‌شود.

تاج: مشکل دو نفری که هنوز ویزای مکزیک دریافت نکرده‌اند، امنیتی نیست .ویزای آمریکا برای اعضای تیم ملی هنوز صادر نشده، اما پیگیری‌ها در حال انجام است و شنیده‌ایم مدارک از وزارت خارجه به مراجع بالاتر آمریکا ارجاع شده است.

رئیس فدراسیون تأکید کرد که ایران این موضوع را از طریق فیفا دنبال می‌کند و منتظر پاسخ نهایی آمریکایی‌هاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *