بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۵۰۰ میلیارد تومان از دست استقلال پرید!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 خرداد 1405 | 20:17

استقلال بابت فعالیت‌های ورزشی خود در فصل آینده مجبور است به طور جدی صرفه‌جویی کند و دیگر خبری از دست و دلبازی‌های سال ۱۴۰۴ نخواهد بود.

وقوع جنگ ۴۰ روزه موجب شد اقتصاد ایران لطمات قابل ملاحظه‌ای متحمل شود و بدون شک این ماجرا روی بحث ورزش حرفه‌ای هم تاثیر بسزایی خواهد گذاشت چون بسیاری از باشگاههای ما با استفاده از کارخانه‌ها و هلدینگ‌های بزرگ به حیات خود ادامه می‌دهند.

در چنین شرایطی، باشگاه استقلال چند روز قبل میزبان گروهی از مدیران تیم‌های لیگ برتری بود و جلسه هم‌اندیشی را با آنها برگزار کرد. نشستی که صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها یکی از مهم‌ترین سرفصل‌های آن محسوب می‌شد. البته حتی بدون برگزاری چنین جلسه‌ای هم کاملاً مشخص است که ورزش ایران در ماه‌های آتی هیچ چاره‌ای جز صرفه‌جویی اساسی ندارد.

اینطور که از داخل مجموعه‌ای استقلال خبر می‌رسد، آبی‌ها بابت تیمداری در رشته‌های مختلف با مشکلات مالی مواجه هستند و طبق هماهنگی‌های صورت گرفته میان هلدینگ خلیج فارس و هیئت مدیره باشگاه، تعداد تیم‌ها کاهش می‌یابد و فعالیت‌های ورزشی با هزینه کمتری جلو خواهد رفت. ظاهرا ۵۰۰ میلیارد تومان از بودجه استقلال در قیاس با فصل ورزشی گذشته کاهش یافته و این مبلغ باید روی تمام تیم‌های تحت پوشش استقلال سرشکن شود. البته عده‌ای می‌گویند شاید میزان صرفه‌جویی استقلال حتی از ۵۰۰ میلیارد تومان هم فراتر رود ولی هنوز مدیران باشگاه مبلغ کاهش یافته را به صورت رسمی اعلام نکرده اند.

بیشتر بخوانید: تکلیف سرمربی استقلال تا هفته آینده مشخص می‌شود

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *