بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ دعوت شدگان به تیم ملی تنیس آقایان تست دادند

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 خرداد 1405 | 19:05

صبح امروز ملی‌پوشان تیم ملی تنیس در ارزیابی سلامت و عملکرد ورزشی که زیر نظر متخصصان و کارشناسان آکادمی ملی المپیک انجام شد حضور پیدا کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک و سایت آکادمی ملی المپیک، مهرشاد پورسعید رئیس کمیته پزشکی فدراسیون تنیس در این خصوص گفت: نخستین اردوی تیم ملی تنیس ایران از روز شنبه ۱۶ خردادماه ۱۴۰۵ به مدت چهار روز در مرکز ملی تنیس ایران برگزار خواهد شد. 

وی افزود: این اردو در راستای آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور در مسابقات تور جهانی تنیس مردان در تونس، رقابت‌های دیویس کاپ مالزی و بازی های آسیایی آیچی-ناگویا برنامه‌ریزی شده است.

پورسعید در ادامه اظهار داشت: در آستانه آغاز این اردوی آماده سازی و به منظور بررسی دقیق وضعیت آمادگی ورزشکاران پیش از حضور در رقابت‌های بین‌المللی پیش رو، دعوت شدگان با حضور در آکادمی ملی المپیک، در معاینات پزشکی اولیه جهت امن بودن شرکت در آزمون‌های آمادگی جسمانی پیشرفته، آزمون های آمادگی جسمانی و سنجش ارزیابی عملکرد ذهنی شرکت کردند.

وی گفت: پایش سلامت ورزشکاران، پیشگیری از آسیب‌های ورزشی و بهینه‌سازی برنامه‌های تمرینی تیم ملی از دیگر اهداف حضور تنیسورهای ملی پوش در ا ین آزمون ها می باشد که به تشخیص کادر فنی تیم انجام گرفت.

وی در ادامه ابراز داشت: سینا مقیمی، سامیار الیاسی، یونس طلاور و دانیال مشتاقی‌فر ۴ عضو این تیم هستند که در آزمون های مذکور حضور یافتند. اعضای کادر فنی تیم نیز شامل مهران قدسی (سرپرست)، حمیدرضا نداف (سرمربی)، تونی اندروییچ (مربی) و الماسی (مربی بدنساز) می باشند.

لازم به ذکر است اعضای تیم ملی تنیس صبح روز شنبه ۱۶ خرداد با حضور در آکادمی ملی المپیک در آزمون گازهای تنفسی حضور خواهند یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *