بازخواست کیروش به خاطر دعوت از بازیکن جنجالی
منبع : خبرانلاین
سرمربی تیم ملی فوتبال غنا درباره دلیل دعوت کردن بازیکن باتجربه که با انتقادهای زیادی همراه شده توضیح داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی فوتبال غنا، از تصمیم خود برای دعوت از توماس پارتی (۳۲ ساله)، ستاره سابق آرسنال و بازیکن فعلی ویارئال اسپانیا که متهم به آزار جنسی در لندن بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ است، دفاع کرد.
به نقل از ایسنا، پارتی این اتهامات را تکذیب کرده و دادگاه تاریخ نوامبر ۲۰۲۶ را برای رسیدگی به پرونده تعیین کرده است، اگرچه انتظار میرود این تاریخ تا ۲۰۲۷ به تأخیر بیفتد.
کیروش، که در جام جهانی ۲۰۲۲ مربی تیم ملی ایران بود، پیش از دیدار دوستانه با ولز در کاردیف (اولین بازدید پارتی از بریتانیا پس از حضور در دادگاه در سپتامبر ۲۰۲۵)، گفت: پاسخ ساده است؛ متهم بیگناه است تا زمانی که گناهش ثابت شود. این اصل در تمام کشورهای جهان شناخته شده است. بگذارید رودخانه به اقیانوس برسد تا حقیقت مشخص شود.
او ادامه داد: نمیخواهم این موضوع روی تیم ما در جام جهانی تأثیر بگذارد زیرا ما را قبل از اینکه فرصت دفاع از خود را داشته باشیم، محکوم میکند.
تیم ملی فوتبال غنا در جام جهانی با تیمهای انگلیس، کرواسی و پاناما همگروه است.


کارلوس کی روش لیست نهایی تیم ملی فوتبال غنا را اعلام کرد + جزئیات
عمان و کارلوس کی روش به پایان راه رسیدند + جزئیات
رونمایی از مقصد نهایی سرمربی محبوب تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات
کارلوس کی روش روی لبه پرتگاه قرار گرفت + جزئیات
کارلوس کی روش در قطر لبه پرتگاه قرار گرفت + جزئیات
خبر مهم از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر + جزئیات









