بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سکوت ستاره رئال مادرید شکست؛ شوامنی: من به والورده مشت نزدم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 خرداد 1405 | 18:42

اورلین شوامنی برای نخستین بار به حواشی درگیری جنجالی‌اش با فده والورده در تمرینات والدبباس واکنش نشان داد.

به گزارش «دیاریو آس»، پرده‌برداری از ماجرای جنجالی والدبباس، پس از هفته‌ها گمانه‌زنی انجام شد. شوامنی در واکنش به ادعاهای مطرح شده مبنی بر درگیری فیزیکی و مشت زدن به صورت والورده که منجر به اعزام این بازیکن به بیمارستان شده بود، گفت: «بسیاری از چیزهایی که خواندیم، واقعیت نداشت. اینکه من به او مشت زده‌ام، کاملاً دروغ است.»

او با اشاره به فشارهای رسانه‌ایِ بازی در باشگاه بزرگی مثل رئال مادرید افزود: «اتفاقاتی در رختکن رخ می‌دهد که ماهیت عادی دارند، اما وقتی در رئال بازی می‌کنید، کوچکترین موضوعی به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل می‌شود. مهم این است که باشگاه در جریان تمام جزئیات بود و حالا زندگی ادامه دارد.»

شوامنی با تأکید بر اینکه هیچ کدورتی بین او و والورده باقی نمانده، اظهار داشت: «ما هدفی مشترک داریم و آن قهرمانی با پیراهن رئال است. اگر هم در جام جهانی به مصاف هم برویم، با تمام وجود برای موفقیت تیم‌های ملی‌مان تلاش خواهیم کرد، اما این موضوع هیچ ارتباطی به رابطه شخصی ما ندارد.»

خشم رئال مادرید از نشت اطلاعات

نکته قابل تامل این ماجرا، نه اصل درگیری، بلکه درز اخبار به بیرون از باشگاه بود. فلورنتینو پرز و آلوارو آربلوا، در واکنش‌های اولیه خود، درگیری‌های مقطعی میان بازیکنان در طول فصل را امری طبیعی و بخشی از تمرینات پرفشار دانستند؛ اما آنچه باعث خشم مدیریت رئال شد، فاش شدن اسرار رختکن بود. پرز با صراحت اعلام کرده است که فرد مسئول درز این اطلاعات جایگاهی در باشگاه نخواهد داشت، چرا که به اعتقاد مدیران مادرید، آسیب واقعی نه از برخورد فیزیکی، بلکه از بر هم خوردن امنیت اطلاعاتی رختکن ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: چالش بزرگ مورینیو در برنابئو؛ مدیریت ستاره‌ای به نام وینیسیوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *