بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کای هاورتز به رکورد رونالدو و ماندژوکیچ رسید

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 9 خرداد 1405 | 21:07

کای هاورتز با گلزنی در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۶ با پیراهن آرسنال، به چهارمین بازیکن تاریخ تبدیل شد که با لباس دو باشگاه مختلف در فینال این تورنمنت گلزنی می‌کند.

به گزارش ایلنا، تاریخ‌سازی در فینال بزرگ لیگ قهرمانان اروپا به نام ستاره آلمانی توپچی‌های لندن سند خورد. کای هاورتز که پیش از این مزه گلزنی در بزرگ‌ترین استیج باشگاهی جهان را چشیده‌ بود، با باز کردن دروازه حریف در فینال امشب، نام خود را در کنار بزرگانی همچون کریستیانو رونالدو قرار داد و به یک رکورد جاودانه و بی‌نظیر در تاریخ فوتبال قاره سبز دست یافت.

بررسی تاریخ این مسابقات نشان می‌دهد که پیش از این تنها ۳ بازیکن موفق به ثبت گل در فینال با پیراهن دو تیم متفاوت شده بودند:

فیلیبور فاسویچ: پارتیزان بلگراد (۱۹۶۶) و آژاکس (۱۹۶۹)

کریستیانو رونالدو: منچستریونایتد (۲۰۰۸) و رئال مادرید (۲۰۱۴ و ۲۰۱۷)

ماریو ماندژوکیچ: بایرن مونیخ (۲۰۱۳) و یوونتوس (۲۰۱۷)

کای هاورتز: چلسی (۲۰۲۱) و آرسنال (۲۰۲۶)

کای هاورتز به رکورد رونالدو و ماندژوکیچ رسید

شاهکار منحصربه‌فرد ستاره آلمانی؛ کاری که حتی رونالدو هم نکرد

در این میان، دستاورد هاورتز یک ویژگی کاملاً خاص و متمایز دارد؛ این ستاره آلمانی حالا به تنها بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل شده است که توانسته این موفقیت و رکورد بزرگ را با پیراهن دو باشگاه هم‌وطن و از یک کشور (چلسی و آرسنال از انگلستان) به ارمغان بیاورد و از این حیث رکورد منحصربه‌فردی را به نام خود و باشگاه آرسنال حک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *