بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حذف مبینا نعمت‌زاده از تکواندو قهرمانی آسیا

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 2 خرداد 1405 | 10:00

مبینا نعمت زاده در مرحله یک چهارم مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ در ادامه سومین روز از مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا مغولستان، امروز شنبه نمایندکان وزن ۵۳- کیلوگرم به مصاف هم رفتند. مبینا نعمت زاده دختر تکواندو کشورمان در مرحله یک چهارم مسابقات مقابل تکواندوکار کره جنوبی بازی را ۲ بر صفر واگذار کرد و از دور مسابقات کنار رفت.

نعمت زاده بعد از یک دور استراحت، حریفی از تایلند را شکست داده بود.

صبح امروز فرشته فتحی در وزن ۶۲-کیلوگرم، دور نخست مقابل نماینده چین ۲ بر یک بازی را واگذار کرد.

دیگر نماینده کشورمان در این وزن در نخستین مبارزه با نتیحه ۲ بر صفر مقابل تایلند باخت و حذف شد.

محمد حسین یزدانی در وزن ۸۷-کیلوگرم ابتدا افغانستان را شکست داد، اما در مرحله یک هشتم با نتیحه ۲ بر صفر مقابل چین باخت و حذف شد.

در وزن۸۷-کیلوگرم مردان نیز، علی احمدی در گام نخست مقابل تکواندوکار کره جنوبی با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد و از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

حاج موسایی نماینده وزن ۶۳-کیلوگرم مردان، دور اول با قرعه استراحت رو‌به‌رو بود، در نخستین مبارزه نماینده لبنان را شکست داد و در مرحله یک چهارم ۲ بر صفر تکواندوکار چین را شکست داد و به نیمه نهایی راه یافت.

روز گذشته نیز، باران نعمتی در وزن ۷۳- کیلوگرم و مهلا مؤمن زاده، نماینده وزن ۴۹- کیلوگرم دختران از گردونه رقابت‌ها حذف شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *