بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایران – لهستان لغو شد؛ تلاشی که به هیچ نتیجه‌ای نرسید!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 26 اردیبهشت 1405 | 9:09

فدراسیون فوتبال ایران برای برگزاری یک دیدار دوستانه با تیم ملی لهستان تلاش کرد، اما این بازی لغو شد.

هفته گذشته مهدی تاج اعلام کرد تیم ملی ایران احتمالا یک دیدار دوستانه با لهستان خواهد داشت تا با یک تیم حاضر در جام جهانی بازی کند و با آمادگی بهتر پای به جام جهانی بگذارد. اما حالا مشخص شده این بازی لغو شده و تلاش فدراسیون به نتیجه نرسیده است.

مهدی محمدنبی در برنامه شب های فوتبالی گفت: با لهستان برای این فیفادی و قبل از جام جهانی بعید است به نتیجه برسیم. تیم دیگری مدنظر است از قاره آفریقا و بازیکنانش در اروپا بازی میکنند. بازیکنان خوبی دارند.

او درباره حریفان ایران گفت: دو تیم هست که با آنها بازی کنیم. در جام جهانی حضور ندارد اما شانس صعود دارد. ما کارها را دنبال میکنیم و در این فرصت سعی میکنیم بازی برنامه ریزی کنیم.

سرپرست تیم ملی ادامه داد: در فیفادی قبلی دو بازی دوستانه خوب داشتیم و در این اردو سعی میکنیم سه بازی رسمی داشته باشیم. به ویژه در چهار ژوئن که آن تیم بسیار خوب است و نظر سرمربی را سعی میکنیم جلب کنیم.

بیشتر بخوانید: زمان اعلام لیست نهایی ایران به فیفا برای جام جهانی/ جزئیات برنامه بازی‌های دوستانه تیم ملی

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *