بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هشدار مدیر عامل پرسپولیس درباره سهمیه آسیایی؛ حق‌مان را ضایع نکنید

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 26 اردیبهشت 1405 | 1:02

پیمان حدادی در برنامه زنده در مورد مسائل پیرامون پرسپولیس صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدیرعامل پرسپولیس با واکنش به بلاتکلیفی معرفی نمایندگان ایران به رقابت‌های آسیایی، نسبت به تضییع حق این باشگاه هشدار داد و تأکید کرد در صورت نادیده گرفتن پرسپولیس، این موضوع قابل پیگیری خواهد بود.

او با اشاره به شرایط فعلی فوتبال ایران و ابهام در تصمیم‌گیری فدراسیون گفت: «اگر تیم ما را برای حضور در آسیا معرفی نکنند، بدون شک حق‌مان ضایع شده است.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که هنوز تکلیف نهایی سهمیه‌های ایران برای لیگ قهرمانان آسیا مشخص نشده و اختلاف‌نظرها ادامه دارد.

مدیرعامل پرسپولیس همچنین به جنبه‌های حقوقی ماجرا اشاره کرد و گفت: «فیفا هیچ شرایط فورس‌ماژوری برای بازی‌های ایران اعلام نکرده و این یعنی بازیکنان و باشگاه‌ها می‌توانند از مسیرهای قانونی برای رسیدن به حقوق خود اقدام کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *