بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پایان همکاری سروش رفیعی و پرسپولیس

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 12 اردیبهشت 1405 | 9:20

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با پایان قراردادش دیگر جایی در ترکیب سرخپوشان در فصل آینده نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفهسروش رفیعی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس همزمان با شروع جنگ تحمیلی سوم همراه با خانواده خود  در حالی به کانادا سفر کرد، که  انتقاداتی بابت اقدام این بازیکن مطرح شد.  

رفیعی که همیشه نسبت به هر مسئله‌ای در کشور واکنش نشان می‌داد، اما این بار واکنشی نسبت به حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان نداد و او با این سکوتش ثابت کرد که فقط شعار میهن پرستی می‌دهد و در عمل به آن پایبند نیست.  

باشگاه پرسپولیس در ابتدای سفر رفیعی به کانادا اعلام کرد که با هماهنگی این سفر انجام شده و مشکلی در این باره وجود ندارد، اما زمانی که تمرینات سرخپوشان زیر نظر کریم باقری شروع شد، رفیعی  در موعد مقرر در تمرینات حضور پیدا نکرد و همین موضوع باعث شد که غیبتش در کمیته انضباطی باشگاه مورد بررسی قرار بگیرد و این بازیکن با ۲۰ درصد جریمه مواجه شود.  

البته قرارداد سروش رفیعی با پرسپولیس در پایان فصل به پایان می‌رسد و از ابتدا هم اعلام شده بود که تصمیم‌گیری درباره تمدید، بر عهده کادرفنی این تیم خواهد بود، اما غیبت طولانی، حواشی ایجاد شده و ورود به پرونده انضباطی، عملا هرگونه احتمال تمدید قرارداد میان طرفین را از بین برده است. در چنین شرایطی، حتی بازگشت احتمالی به تمرینات هم نمی‌تواند مسیر را تغییر دهد.

بدین ترتیب  ترتیب سروش رفیعی به طور قطعی دیگر جایی در ترکیب فصل آینده پرسپولیس نخواهد داشت تا این باشگاه با یکی از مهم‌ترین بازیکنان خود پس از ۶ فصل همکاری و انجام ۱۲۶ مسابقه با پیراهن این تیم در رقابت‌های مختلف، به پایان رسمی همکاری رسیده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *