انریکه: در ۱۵ سال مربیگری چنین بازیای ندیده بودم
منبع : خبرگزاری ایلنا
سرمربی پاریسنژرمن پس از پیروزی برابر بایرن مونیخ، این دیدار را «جادویی و بیسابقه» توصیف کرد و گفت منتظر یک بازی برگشت همانقدر هیجانانگیز در مونیخ است.
به گزارش ایلنا، پاریسنژرمن و بایرن مونیخ در دیدار رفت مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا در پارک دو پرنس یکی از تماشاییترین مسابقات تاریخ این رقابتها را رقم زدند؛ جدالی ۹ گله که با برتری ۵ بر ۴ تیم میزبان پایان یافت و تعیین تکلیف صعود را به بازی برگشت در مونیخ موکول کرد.
لوئیس انریکه پس از پایان بازی در گفتوگویی تلویزیونی از دشواری مدیریت این دیدار گفت: «باید بگویم من هم مثل بازیکنانی که در زمین دویدند، برای مدیریت این مسابقه واقعاً خسته شدم.»
او با اشاره به تجربه طولانیاش در مربیگری افزود: «با اینکه ۱۵ سال است مربیگری میکنم، هرگز چنین بازیای را تجربه نکرده بودم. از بازیکنان و هواداران بابت این مسابقه زیبا تشکر میکنم. این یک بازی جادویی و مرجع بود.»
سرمربی پاریسنژرمن درباره بازی برگشت نیز گفت: «اول باید استراحت کنیم و بعد به آن فکر کنیم؛ هر چیزی در زمان خودش.» سپس ادامه داد: «انتظار دارم دیدار مونیخ هم مانند امشب جذاب و هیجانانگیز باشد. وقتی صحبت از بایرن مونیخ و پاریسنژرمن است، طبیعی است که چنین رقابتی را ببینیم.»
او با تمجید از قدرت بایرن افزود: «بازی سختی بود و بازی برگشت هم همینطور خواهد بود. این تنها سومین بازیای است که آنها در کل فصل باختهاند.»
انریکه درباره وضعیت مصدومان تیمش نیز توضیح داد: «فکر میکنم هم حکیمی و هم سافونوف دچار گرفتگی عضله شده باشند. در این سطح شدت، چنین چیزهایی طبیعی است. امیدوارم فقط گرفتگی شدید باشد و نه بیشتر.»
گفتنی است برنده این تقابل در فینال لیگ قهرمانان به مصاف پیروز دیدار اتلتیکومادرید و آرسنال خواهد رفت.


ستاره تیم ملی مراکش راهی بایرن مونیخ می شود
رئال مادرید به دنبال جذب ستاره گران قیمت بایرن مونیخ
ستاره آیندهوون در لیست خرید بایرن مونیخ
رقابت بارسلونا و بایرن مونیخ برای جذب ستاره گران قیمت منچسترسیتی
بایرن مونیخ در شوک از اقدام سریع بارسلونا
افتخار جدید برای هری کین در فوتبال اروپا + جزئیات









