بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال قهرمان لیگ شود و تراکتور دوم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 فروردین 1405 | 14:49

فیروز کریمی گفت: فدراسیون فوتبال باید برگزاری ادامه مسابقات لیگ برتر را از دستور کار خارج کند.

در شرایطی که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در حال برگزاری جلساتی برای تصمیم‌گیری درباره سرنوشت ادامه رقابت‌های لیگ برتر هستند، این موضوع به یکی از چالش‌برانگیزترین مباحث این روزهای فوتبال ایران تبدیل شده؛ جایی که هر سناریو، موافقان و مخالفان خاص خود را دارد و رسیدن به یک تصمیم نهایی را دشوار کرده است.

فیروز کریمی معتقد است که شرایط فعلی، فوتبال ایران را در موقعیتی ناگزیر قرار داده و می‌گوید: «واقعیت این است که الان با یک اجبار روبه‌رو هستیم. اتفاقاتی که رخ داده و شرایطی که کشور در آن قرار دارد، اجازه تصمیم‌گیری ایده‌آل را نمی‌دهد. به نظر من فدراسیون باید ادامه لیگ را فعلاً از دستور کار خارج کند و بر اساس جدول فعلی، استقلال را به عنوان قهرمان و تراکتور را به عنوان تیم دوم معرفی کند. شاید این تصمیم در حالت عادی قابل قبول نباشد، اما وقتی شرایط غیرعادی حاکم است، باید به راه‌حل‌های موقتی و عملی فکر کرد تا تکلیف مسابقات مشخص شود.»

او در پاسخ به این سوال که آیا چنین تصمیمی منصفانه خواهد بود یا نه، توضیح می‌دهد: «قطعاً اگر بخواهیم با معیارهای معمول به ماجرا نگاه کنیم، این تصمیم منصفانه نیست و ممکن است حق برخی تیم‌ها ضایع شود. اما فوتبال همیشه در شرایط عادی پیش نمی‌رود و گاهی باید به اجبار تن داد. الان هم شرایط به گونه‌ای است که این اجبار بر تصمیم‌گیری‌ها حاکم شده و ناچاریم بین گزینه‌های محدود، بهترین انتخاب ممکن را انجام دهیم؛ حتی اگر آن انتخاب، ایده‌آل و کاملاً عادلانه نباشد.»

بیشتر بخوانید: ۲۴ ساعت بعد از سخنرانی تاجرنیا؛ مالک باشگاه استقلال بمباران شد

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *