بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تونل زمان| مربی سرشناس شبانه تیم ملی را رها کرد و به استقلال رفت

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 اسفند 1404 | 7:18

۲۶ سال قبل منصور پورحیدری کاری انجام داد که هنوز هم برای خیلی‌ها جای سوال دارد.

استقلال سال ۱۳۷۸ با یوگنی سوکومورخوف نتایج باب میل هوادارانش را کسب نمی‌کرد و آن‌ها خواهان کنار گذاشتن این سرمربی روسی بودند.

اعتراض هواداران سرانجام جواب داد و علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل وقت باشگاه استقلال از شامگاه چهارم اسفندل ۱۳۷۸ به صورت جدی دنبال این افتاد تا منصور پورحیدری را به نیمکت آبی‌پوشان بازگرداند. مردی که در آن مقطع به عنوان سرمربی تیم ملی موقعیت بسیار خوبی داشت و البته همزمان مدیر فنی استقلال هم محسوب می‌شد.

حیدری سرانجام بامداد ۵ اسفند ۱۳۷۸ در حالی که فقط ۳ روز به دربی پایتخت باقی مانده بود، یکی از عجیب‌ترین تصمیمات زندگی خود را گرفت و هدایت استقلال را قبول کرد. منصورخان فکر می‌کرد شرایط به گونه‌ای جلو می‌رود که او به مدت چند ماه همزمان هدایت هر دو تیم را بر عهده خواهد داشت و در خرداد ۱۳۷۹ برای استقلال یک سرمربی جدید برگزیده می‌شود ولی اتفاقات به گونه دیگری رخ داد و شرایطی رقم خورد که طی روزهای آینده هنگام فرارسیدن سالگرد آن‌ها در موردشان کامل توضیح می‌دهیم.

بیشتر بخوانید:  قهرمان کشتی مامور حل مشکلات استقلال و پرسپولیس شد/ شمارش معکوس برای تعویض مدیران سرخابی‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *