بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرسپولیس قهرمان سوپرجام شد ؛ رضا شاهرودی کنار ارتش سرخ + عکس

تیم نونهالان پرسپولیس با پیروزی مقابل پیکان در فینال سوپر جام قهرمان شد

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ | ۸:۴۴
تیم نونهالان پرسپولیس با پیروزی مقابل پیکان در فینال سوپر جام قهرمان شد

تیم نونهالان پرسپولیس در دیدار نهایی سوپر جام لیگ برتر تهران با شکست پیکان، عنوان قهرمانی را بدست آورد تا پرونده این مسابقات در فصل جاری را با دو قهرمانی متوالی در لیگ و سوپر جام ببندد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم نونهالان پرسپولیس در دیدار نهایی سوپر جام لیگ برتر نونهالان تهران از ساعت ۱۲ دیروز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ در ورزشگاه درفشی‌فر به مصاف تیم پیکان رفتند و با برتری ۴ بر ۲ عنوان قهرمانی را کسب کردند.

این دیدار در وقت‌های قانونی با تساوی بدون گل تمام شد و شاگردان مسعود زارعی توانستند در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲ رقیب خود را شکست دهند.

با این نتیجه، تیم نونهالان پرسپولیس در این فصل با قهرمانی در لیگ و سوپرجام دبل کرد.

رضا شاهرودی، حسین رحمانی، میثم حمزه، غلامرضا جباری دبیر هیات فوتبال، علی فیض‌الله‌زاده مدیر حوزه ریاست هیات فوتبال، مهدی بوداقی و حدود ۴۰۰ هوادار این بازی را از نزدیک تماشا کردند.

گفتنی است؛ مراسم جشن قهرمانی تیم نونهالان پرسپولیس با حضور مسوولان و عوامل اجرایی، برگزار شد و کاپ سوپر جام به ارتش سرخ پایتخت اهدا شد.

ضمن اینکه تیم جوانان پرسپولیس هم پیش از این، عنوان قهرمانی سوپر جام را کسب کرده بود و کاپ قهرمانی این تیم نیز دیروز در این مراسم به تیم جوانان اهدا شد.

تیم نونهالان پرسپولیس با پیروزی مقابل پیکان در فینال سوپر جام قهرمان شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *