شکایت ملوان از توهین نژادپرستانه خداداد عزیزی
منبع : خبرگزاری تابناک
باشگاه ملوان بندر انزلی از مدیر و کاپیتان تیم تراکتور به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
به گزارش تابناک، متن اطلاعیه باشگاه ملوان به شرح زیر است:
«باشگاه ملوان بندرانزلی در پی اتفاقات تأسفبار رخداده در دیدار اخیر مقابل تراکتور، شکایت رسمی خود را علیه خداداد عزیزی به دلیل استفاده از الفاظ توهینآمیز به سمت سرمربی و اعضای تیم ملوان، بهویژه توهین نژادپرستانه به اهالی خطه شمال و علیه شجاع خلیلزاده به دلیل انجام حرکت توهینآمیز و خلاف شئون حرفهای، به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تقدیم کرده است.
بر اساس مستندات موجود، توهین صورتگرفته از سوی آقای خداداد عزیزی واجد ابعاد نژادپرستانه بوده و این موضوع در گزارش نیروهای امنیتی حاضر در ورزشگاه نیز منعکس شده است. همچنین تصاویر و فیلم مربوط به حرکت توهینآمیز آقای شجاع خلیلزاده بهطور کامل ثبت و ضمیمه پرونده شده است.
باشگاه ملوان ضمن محکوم کردن هرگونه رفتار توهینآمیز صورتگرفته در ورزشگاه، تأکید میکند مبارزه با رفتارهای نژادپرستانه و حرکات خلاف شأن فوتبال، بهویژه از سوی ارکان یک باشگاه، یک مسئولیت اخلاقی و قانونی است. سکوت در برابر چنین رفتارهایی به معنای عادیسازی بیاخلاقی در فوتبال خواهد بود؛ اتفاقی که پیش از این نیز از سوی افراد مذکور مسبوق به سابقه بوده و مماشات با چنین رفتارهایی دیگر جایز نیست.
هواداران فوتبال شایسته احتراماند و هیچ فردی، فارغ از نام یا جایگاه، حق اهانت به کرامت آنان یا خدشهدار کردن فضای حرفهای مسابقات را ندارد.
باشگاه ملوان ضمن احترام به باشگاه تراکتور و اهالی خطه آذربایجانِ ایران عزیز ، این پرونده را تا صدور رأی نهایی و برخورد قاطع با متخلفان، از طریق ارکان قضایی فدراسیون فوتبال با جدیت دنبال خواهد کرد.»


پرسپولیس مقابل ذوب آهن با کوهی از غایبان!
اوسمار ستاره تراکتور را می خواهد
وعده جذاب ستاره مغضوب اوسمار به هواداران پرسپولیس + جزئیات
اتفاق تلخ برای ستاره تیم مطرح لیگ برتری + جزئیات
پیام مهم مدیرعامل استقلال برای هواداران آبی ها + جزئیات
وعده بزرگ سرمربی استقلال خوزستان به هواداران آبی + جزئیات









