بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مبارزه نمایشی تایسون و می‌ودر در کنگو

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 1 اسفند 1404 | 15:12

نشریه «The Ring» از برگزاری مبارزه نمایشی میان مایک تایسون و فلوید می‌ودر در تاریخ ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت ۱۴۰۵) در کشور کنگو خبر داد.

به گزارش ایلنا، به گزارش نشریه «The Ring»، مبارزه نمایشی بین مایک تایسون و فلوید می‌ودر قرار است روز ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت ۱۴۰۵) در کشور کنگو برگزار شود. برگزاری این رویداد که دو تن از بزرگ‌ترین نام‌های بوکس در چهار دهه اخیر را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد، سال گذشته بدون اعلام تاریخ و محل دقیق مبارزه قطعی شده بود. می‌ودر ۴۸ساله در حال مذاکره برای برگزاری مبارزه‌ای دوباره با مانی پاکیائو در بهار امسال و از طریق پلتفرم نتفلیکس بوده است.

با این حال، پس از شکست این مذاکرات، برگزاری مبارزه نمایشی تایسون و می‌ودر بار دیگر در دستور کار قرار گرفت و برای فصل بهار برنامه‌ریزی شد. کنگو ۵۲سال قبل میزبان یکی از مشهورترین مبارزات تاریخ بوکس بوده است؛ مبارزه سنگین‌وزن سال ۱۹۷۴ میان محمدعلی کلی و جورج فورمن که با عنوان «The Rumble in the Jungle» شناخته می‌شود. تایسون ۵۹ساله، قهرمان پیشین سنگین‌وزن جهان، با وجود گذشت دو دهه از بازنشستگی‌اش همچنان یکی از چهره‌های جریان‌ساز بوکس به‌شمار می‌رود. مبارزه تایسون و جیک پال در نوامبر ۲۰۲۴ بیش از ۱۰۰میلیون بیننده را به خود جذب کرد.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *