بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره محبوب پرسپولیس همچنان مصدوم و تحت فشار

اوستون اورونوف ستاره ازبک پرسپولیس همچنان مصدوم و تحت فشار

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ | ۸:۵۵
اوستون اورونوف ستاره ازبک پرسپولیس همچنان مصدوم و تحت فشار

اوستون اورونوف در دو بازی اخیر پرسپولیس با درد شدید در ناحیه کمر و لگن به میدان رفته و عملکرد او تحت تاثیر این مصدومیت قرار گرفته است. ستاره ازبک هنوز نتوانسته به آمادگی کامل برسد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اوستون اورونوف پس از پشت سر گذاشتن مشکل همسترینگ فصل گذشته، حالا با آسیب جدیدی در ناحیه لگن و کمر مواجه شد.

این آسیب نه تنها تمرینات روزانه او را محدود کرده بلکه مانع حضور کامل در مسابقات شد و فشار بر تیم را افزایش داد.

ستاره ازبک در فصول گذشته نیز با مصدومیت‌های متعدد مواجه بوده و مدیریت کادر پزشکی باشگاه همواره تلاش کرده تا او را در شرایط بازی نگه دارد.

این بار نیز، با فشردگی برنامه مسابقات، امکان درمان اساسی او بدون غیبت طولانی مدت از بازی‌ها وجود ندارد.

در حال حاضر، اوستون اورونوف تنها در صورتی می‌تواند درمان کامل دریافت کند که سرمربی اوسمار ویرا تصمیم بگیرد او چند هفته از تیم دور باشد، وضعیتی که با مصدومیت همزمان تیوی بیفوما و امید عالیشاه، مدیریت ترکیب را برای پرسپولیس دشوار کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *