داور VAR بازی بارسلونا و ژیرونا تنبیه شد
منبع : طرفداری
داوری که مسئولیت بررسی ویدیویی صحنههای بازی بارسلونا و ژیرونا را داشت، بابت عملکردش مجازات شد.
طرفداری | عملکرد ضعیف داور VAR بازی ژیرونا و بارسلونا از ذرهبین کمیته داوران پنهان نماند.
کمیته فنی داوران اسپانیا (CTA) پس از حواشی داوری در هفته اخیر رقابتها، با سه داور VAR برخورد انضباطی کرد. تصمیمات اتخاذشده مربوط به دیدارهای ژیرونا – بارسلونا، رئال مادرید – رئال سوسیداد و اسپانیول – سلتاویگو است.
بهگزارش کوپه، شدیدترین محرومیت برای داوید گالوس، داور VAR دیدار ژیرونا و بارسلونا در نظر گرفته شد. او به دلیل عدم مداخله در صحنه برخورد اچه وری و ژول کونده تنبیه شده است و تا مدتی نامشخص در هیچ مسابقهای قضاوت نخواهد کرد. کمیته فنی داوران این صحنه را «اشتباه واضح و آشکار» توصیف کرده که باید با اعلام خطا و کارت زرد همراه میشد و VAR نیاز به مداخله داشت.
در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو نیز کمیته معتقد است پنالتی دوم اعلامشده به سود وینیسیوس جونیور در دیدار رئال مادرید مقابل رئال سوسیداد، تمارض بوده است. در این مسابقه دنیل تروخیو مسئولیت VAR را برعهده داشت و به باور کمیته باید در این صحنه مداخله میکرد. با این حال، این اشتباه کماهمیتتر ارزیابی شده و تروخیو برای هفته آینده دوباره به عنوان داور VAR منصوب شده است.












