بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انتقاد سیدورف از مورینیو: چرا نژادپرستی ضد وینیسیوس را توجیه می‌کنی؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 بهمن 1404 | 12:35

حرف‌های سرمربی بنفیکا باعث تعجب ستاره هلندی سابق رئال مادرید شد. 

حرف‌های سرمربی بنفیکا باعث تعجب ستاره هلندی سابق رئال مادرید شد. 

طرفداری | کلارنس سیدورف باور دارد که ژوزه مورینیو نگرش اشتباهی را در مورد اتفاقات جنجالی بازی بنفیکا و رئال مادرید انتخاب کرد. 

کلارنس سیدورف، ستاره سابق فوتبال هلند که سابقه بازی برای رئال مادرید را هم در کارنامه دارد، به اظهارات ژوزه مورینیو درباره حواشی دیدار رئال مادرید و بنفیکا در لیگ قهرمانان اروپا واکنش نشان داد؛ مسابقه‌ای که با ادعای توهین نژادپرستانه به وینیسیوس جونیور همراه بود.

در بازی رفت مرحله پلی‌ آف در لیسبون، وینیسیوس با شوتی تماشایی گلزنی کرد و پس از آن مقابل هواداران بنفیکا به شادی پرداخت. این حرکت باعث عصبانیت برخی هواداران شد و او با جانلوکا پرستیانی وارد درگیری لفظی شد. بازیکنان رئال مادرید مدعی شدند پرستیانی در حالی که دهانش را پوشانده بود، الفاظی نژادپرستانه به زبان آورد. بازیکنان رئال برای دقایقی زمین را ترک کردند و بازی حدود ۱۰ دقیقه متوقف شد.  

ژوزه مورینیو، سرمربی بنفیکا پس از بازی گفت:

در چند ورزشگاه چنین اتفاقی افتاده؟ چند بار؟ او بازیکنی فرازمینی است و من او را دوست دارم. اما وقتی چنین گل محشری می‌زنی… باید روی شانه‌های هم‌تیمی‌هایت زمین را ترک کنی. برای من بازی همان‌جا تمام شد.

در مقابل، سیدورف در واکنش به صحبت‌های مورینیو گفت:

فکر می‌کنم او هنوز احساسی است. به نظرم امروز اشتباه بزرگی کرد که خواست توهین نژادپرستانه را توجیه کند. او دارد می‌گوید اگر وینیسیوس شما را تحریک کند، نژادپرست بودن اشکالی ندارد و این کاملاً اشتباه است. ما هرگز نباید رفتار نژادپرستانه را توجیه کنیم. وینیسیوس به اندازه کافی از این رفتارهای ناعادلانه آسیب دیده است.

درگیری و جنجال بازی رئال مادرید و بنفیکا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *