بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رونی: کریک انتخابی منطقی برای منچستریونایتد است؛ این را به دلیل دوستی با او نمی‌گویم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1404 | 19:05

رونی مدعیست کریک اوضاع را به‌خوبی مدیریت می‌کند و باید در پست خود ابقا شود. 

رونی مدعیست کریک اوضاع را به‌خوبی مدیریت می‌کند و باید در پست خود ابقا شود. 

طرفداری | وین رونی می‌گوید مایکل کریک نباید برای سرمربیگری دائمی منچستریونایتد نادیده گرفته شود.

به گزارش اسکای اسپورتس، هافبک سابق یونایتد، اندکی پس از اخراج روبن آموریم در اوایل ژانویه، تا پایان فصل به‌عنوان سرمربی موقت منصوب شد.

رونی، بهترین گلزن تاریخ یونایتد، معتقد است هم‌تیمی سابقش می‌تواند همان فردی باشد که سرانجام ثبات را به باشگاه بازمی‌گرداند.

رونی در گفت‌وگو با The Overlap گفت:

ما این مسیر را رفته‌ایم و مربیان مختلفی را امتحان کرده‌ایم؛ ژوزه مورینیو، لوئی فن‌ خال، اریک تن‌هاخ و روبن آموریم. به نظر من کریک انتخابی منطقی است. نه به این دلیل که با هم بازی کرده‌ایم و دوست هستیم، بلکه چون او واقعاً یک عامل آرامش‌بخش است.

این‌که کسی آنجا باشد که باشگاه را می‌شناسد و برایش اهمیت قائل است، تفاوت بزرگی ایجاد می‌کند. مایکل کل تیم را مدیریت می‌کند و این کار را خوب انجام می‌دهد.

کریک شروعی رؤیایی داشت؛ یونایتد در نخستین بازی او منچسترسیتی را ۲-۰ در اولدترافورد شکست داد و سپس با پیروزی ۳-۲ مقابل آرسنال در استادیوم امارات به این روند ادامه داد.

چهار برد و یک تساوی در پنج بازی نخست باعث شد یونایتد به جمع چهار تیم بالای جدول صعود کند و رونی احتمال دائمی شدن قرارداد کریک را رد نکرد.

بازیکنانی که فیکس هستند، معمولاً نیازی به مدیریت ندارند؛ اما در ارتباط با سایر بچه‌ها، ما تأثیرش را روی ماتئوس کونیا، بنیامین ششکو، هری مگوایر و لیساندرو مارتینز دیده‌ایم. او روی کل تیم و باشگاه اثر گذاشته است.

گاهی خیلی زود از چیزی که جلوی چشم‌مان است عبور می‌کنیم و می‌گوییم مربی‌ای از ترکیه یا اسپانیا بیاوریم که بیاید و همه‌ چیز را درست کند، در حالی که اصلاً علاقه‌ای به باشگاه ندارد. حداقل با کریک، پایه‌هایی برای ادامه دادن به روند ساختن باشگاه فراهم می‌شود؛ طوری که در دو یا سه سال آینده زیرساخت‌ها (برای موفقیت) دوباره به باشگاه برگردند.

پلی به گذشته – پیوستن مایکل کریک به منچستریونایتد در سال ۲۰۰۶

 
دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *