بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جابه‌جایی رکورد ملی ۵۰ متر کرال پشت توسط هومر عباسی در جام آزادی

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1404 | 18:33

در جریان سومین روز از هفتمین دوره مسابقات شنای مسافت بلند جام آزادی، هومر عباسی ملی‌پوش شنای ایران موفق شد رکورد ماده ۵۰ متر کرال پشت را بهبود ببخشد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، در ادامه رقابت‌های روز سوم هفتمین دوره مسابقات شنای جام آزادی که به میزبانی استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی در حال برگزاری است، هومر عباسی رکورد ملی ماده ۵۰ متر کرال پشت را جابه‌جا کرد.

عباسی که در قالب تیم «مرکز تخصصی کیان شنای گرگان» در این رقابت‌ها حضور دارد، موفق شد با ثبت زمان ۲۵ ثانیه و ۵۱ صدم ثانیه، حد نصاب جدیدی را در این ماده به نام خود ثبت کند.

رکورد پیشین این ماده با زمان ۲۵ ثامیه و ۷۸ صدم ثانیه در اختیار خود او بود که در این مسابقات ۲۷ صدم ثانیه ارتقا یافت.

هومر عباسی، ملی‌پوش صاحب‌نام شنای ایران، پیش از این نیز سابقه کسب مدال نقره در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی را در کارنامه خود داشته و با ثبت این رکوردشکنی، آمادگی مطلوب خود را در مسابقات سال جاری به نمایش گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *