بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت لژیونر ملی پوش به میادین/آماده سازی دینامو برای ادامه لیگ روسیه

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 بهمن 1404 | 17:14

محمدجواد حسین نژاد هافبک ملی پوش تیم فوتبال دیناموماخاچ قلعه پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت در دیدار تدارکاتی تیمش به میدان رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد حسین‌نژاد، هافبک ایرانی تیم فوتبال دینامو ماخاچ‌قلعه، پس از پایان بازی‌های تیم امید ایران در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا، به تمرینات تیمش بازگشت، اما در ادامه با مصدومیتی مواجه شد.

با این حال، او امروز یکشنبه در دیدار تدارکاتی مقابل تیم ینی‌سئی به میدان رفت تا آمادگی خود را برای همراهی دینامو ماخاچ‌قلعه در ادامه فصل لیگ برتر روسیه حفظ کند.

شایان ذکر است که اردوی زمستانی تیم دینامو ماخاچ‌قلعه در کشور ترکیه برگزار شده است.

رسانه باشگاه دینامو ماخاچ قلعه در این رابطه نوشت: در یک دیدار دوستانه مقابل «ینی‌سئی» به میدان رفتیم؛ در این مسابقه، بازیکنانی که به دلایل مختلف در بازی‌های قبلی فرصت کمتری برای حضور در زمین داشتند، دقایق بیشتری بازی کردند. از جمله جواد که پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتش بهبود یافته و برای نخستین‌بار در اردوی زمستانی به میدان رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *