سیدمهدی رحمتی روی نیمکت استقلال؟
منبع : خبرانلاین
مهدی رحمتی به شایعه حضور خود روی نیمکت تیم فوتبال استقلال واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نتایج اخیر استقلال و شکست این تیم برابر الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا باعث شده بار دیگر شایعاتی درباره احتمال برکناری ریکاردو ساپینتو از هدایت آبیها در صورت ناکامی در بازی برگشت مطرح شود و فضای نیمکت این تیم در هالهای از ابهام قرار بگیرد.
به نقل از ورزش سه، در روزهای اخیر اسامی مختلفی برای جانشینی احتمالی ساپینتو مطرح شده و در این میان شایعاتی نیز درباره احتمال حضور مهدی رحمتی، کاپیتان سابق آبیها، روی نیمکت استقلال به عنوان سرمربی آینده شنیده میشد و حتی گفته میشد او که در حال حاضر هدایت خیبر خرمآباد را برعهده دارد، پس از دیدار تیمش مقابل ملوان انزلی از این تیم جدا خواهد شد.
پس از پایان دیدار خیبر و ملوان که با پیروزی یک بر صفر شاگردان رحمتی همراه بود، سرمربی خیبر در پایان نشست خبری با سوالی درباره این شایعات مواجه شد و ضمن ابراز بیاطلاعی از چنین موضوعی، تاکید کرد که تمرکزش تنها روی تیمش بوده است.
رحمتی در پاسخ به این سوالی درباره احتمال جدایی از خیبر پس از این بازی و حضورش روی نیمکت استقلال گفت: منبع شما چیست؟ من چنین چیزی نشنیدم. در طول این هفته تمرکزم کامل روی بازی بود.


ستاره جنجالی استقلال شاکی شد + جزئیات
پیام معنادار ساپینتو پیش از دیدار استقلال و الحسین
تیم فوتبال استقلال بدون مصدوم در امارات
ستاره محبوب استقلال مسافر امارات نشد
استقلال با یک غایب به مصاف شمسآذر میرود
ستاره محبوب استقلال در لیست تمدیدیها









