بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نمک‌پاشی ریچارلیسون روی زخم تاتنهام؛ پوستکوعلو حقیقت را گفت / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 بهمن 1404 | 20:39

در شمال لندن، کریستین رومرو علیه مدیران تیم صحبت می‌کند و ریچارلیسون با این جمله که «تاتنهام باشگاه بزرگی نیست» موافق است!  

در شمال لندن، کریستین رومرو علیه مدیران تیم صحبت می‌کند و ریچارلیسون با این جمله که «تاتنهام باشگاه بزرگی نیست» موافق است!  

طرفداری | به محض اخراج توماس فرانک از تاتنهام، برنامه The Overlap گری نویل اعلام کرد که آنژ پوستکوعلو مهمان ویژه این هفته خواهد بود. سرمربی استرالیایی که قرار بود پیش از دربی شمال لندن در این برنامه حاضر شود، تصمیم گرفت با حضور زودهنگام، درباره باشگاه سابقش صحبت کند. 

اولین جمله‌ای که آنژ پوستکوعلو به زبان آورد، برای خلق یک جنجال بزرگ کافی بود: تاتنهام واقعاً باشگاه بزرگی نیست. این را سرمربی‌ای می‌گوید که پس از ۱۷ سال یک جام را به ویترین افتخاران اسپرز اضافه کرد. پوستکوعلو به دومین تابستان حضورش در شمال لندن اشاره کرد، جایی که از دنیل لوی خواسته بود با خرید بازیکنان لیگ برتری، به بهبود رتبه پنجم باشگاه کمک کند. با این حال، تاتنهام پنجره نقل‌وانتقالاتی را با خرید «سه نوجوان» پشت سر گذاشت؛ یعنی آرچی گری، لوکاس بریوال و ویلسون اودوبرت.

آنژ پوستکوعلو، که در رختکن تاتنهام شخصیتی محبوب به شمار می‌رفت، حمایت مستقیم ریچارلیسون را نیز می‌بیند. مهاجم برزیلی، مصاحبه سرمربی سابق خود را در اینستاگرام بازنشر کرده و تلویحاً دیدگاه او را تأیید کرده است. پستی که ریچارلیسون بازنشر کرده با جمله‌ای مشخص آغاز می‌شود: تاتنهام باشگاه بزرگی نیست. برخی از هواداران این تیم انگلیسی نیز در شبکه‌های اجتماعی به «فقدان جاه‌طلبی» باشگاه انتقاد کرده‌اند و این موضوع باعث شده تا اسپرز در یکی از بحرانی‌ترین مقطع‌های تاریخ خود قرار گرفته باشد. 

 

واکنش ریچارلیسون به مصاحبه آنژ پوستکوعلو
پستی که 

تاتنهام در پایان هفته بیست‌وششم لیگ برتر در رتبه شانزدهم ایستاده است. با توجه به فاصله پنج امتیازی این تیم با منطقه سقوط لیگ برتر، مالکان باشگاه مجبور به اخراج توماس فرانک شدند. اسپرز که در حال حاضر با بیش از ۱۰ مصدوم کلیدی مختلف دست‌وپنجه نرم می‌کند، چالش مهمی برای رهایی از این وضعیت خواهد داشت. 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *