بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اردوی استقلال در امارات مشروط شد

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1404 | 12:33

تیم فوتبال استقلال تنها در یک صورت می‌تواند در کشور امارات اردو برپا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه تیم فوتبال استقلال در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر، روز شنبه ۲۵ بهمن به مصاف چادرملو اردکان خواهد رفت. با این حال، با توجه به حساسیت دیدار آبی‌پوشان مقابل الحسین اردن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲، مسئولان باشگاه درخواست تعویق این مسابقه را ارائه کرده‌اند. هنوز سازمان لیگ به صورت رسمی با این درخواست موافقت نکرده است.

در صورتی که دیدار استقلال و چادرملو لغو شود، تیم استقلال پس از پایان بازی رفت مقابل الحسین در تاریخ ۲۱ بهمن به تهران بازنخواهد گشت و اردوی چند روزه‌ای را در کشور امارات برگزار خواهد کرد. پس از این اردو، آبی‌پوشان برای انجام دیدار برگشت راهی اردن خواهند شد.

استقلالی‌ها امیدوارند با آمادگی کامل در این دو مسابقه حساس موفق به کسب پیروزی شوند و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *