بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لاپورتا: ۱۰ دقیقه وقت اضافه برای رئال مادرید از کجا آمد؟ به دایو زدن عادت‌ کرده‌اند!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 بهمن 1404 | 13:58

رئیس باشگاه بارسلونا معتقد است حق رایو وایکانو را خوردند.

رئیس باشگاه بارسلونا معتقد است حق رایو وایکانو را خوردند.

طرفداری | خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، بار دیگر با اظهاراتی تند علیه رئال مادرید خبرساز شد و این‌بار به داوری دیدار رئال مادرید مقابل رایو وایکانو تاخت؛ مسابقه‌ای که با گل دقایق پایانی به سود رئال به پایان رسید.

لاپورتا در گفت‌وگو با مارکا گفت:

بازی رئال مادرید و رایو وایکانو را دیدم و واقعاً نمی‌دانم… آن ۱۰ دقیقه وقت اضافه از کجا آمد؟ می‌بینیم که بازیکنانشان به دایو زدن عادت کرده‌اند؛ این رفتارها باید با کارت جریمه شود. از نظر من رایو وایکانو در این مسابقه به شکل بسیار ناعادلانه‌ای متضرر شد.

او همچنین درباره تصمیمات داوری افزود:

برخی پنالتی‌ها را اصلاً پنالتی نمی‌دانم. بازیکن مدافع ضربه‌ای نزد، مهاجم خودش به زمین افتاد و صحنه بزرگ‌نمایی شد. به نظرم در حال حاضر به نفع باشگاهی سوت زده می‌شود که حتی یک شبکه تلویزیونی اختصاصی دارد و در آن مدام اتفاقات خارج از چارچوب را توجیه می‌کند و مدعی است داوران همیشه به ضررشان قضاوت می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *