بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

 رسمی؛ انگولو کانته به فنرباحچه پیوست

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 بهمن 1404 | 13:23

باشگاه فنرباحچه سرانجام فرآیند انتقال هافبک فرانسوی از الاتحاد عربستان را نهایی کرد.

باشگاه فنرباحچه سرانجام فرآیند انتقال هافبک فرانسوی از الاتحاد عربستان را نهایی کرد.

طرفداری | انتقال انگولو کانته به فنرباحچه، رسماً توسط باشگاه ترکیه‌ای اعلام شد و این هافبک فرانسوی از این به بعد در لیگ ترکیه پا به توپ می‌شود.

باشگاه ترکیه‌ای روز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای رسمی، از حمایت‌های کلیدی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در نهایی کردن این قرارداد قدردانی کرد. این قدردانی درست یک روز پس از آن صورت گرفت که فنرباحچه، طرف سعودی را مسئول بن‌بست در مذاکرات و شکست احتمالی انتقال کانته معرفی کرده بود.

فنرباحچه در بیانیه روز سه‌شنبه خود مدعی شده بود که علی‌رغم پشت سر گذاشتن موفقیت‌آمیز تست‌های پزشکی توسط هافبک فرانسوی و درخواست تمدید مهلت قانونی برای ثبت قرارداد، باشگاه الاتحاد تراکنش‌های اداری و بانکی لازم را به موقع تکمیل نکرده است. با این حال، ساعاتی بعد باشگاه عربستانی با انتشار ویدیویی در رسانه‌های اجتماعی، جدایی ستاره سابق چلسی را تأیید کرد.

سعدالدین ساران، رئیس باشگاه فنرباحچه، در وب‌سایت این باشگاه نوشت:

بنده به نوبه خود و از طرف باشگاه، مراتب قدردانی خود را از رئیس‌جمهور محترم، جناب آقای رجب طیب اردوغان، بابت حمایت‌های بی‌دریغ‌شان در مسیر به ثمر نشستن این پروژه ابراز می‌دارم؛ پروژه‌ای که بی‌شک به رشد فنرباحچه و اعتلای فوتبال ترکیه کمک خواهد کرد.

او در ادامه خطاب به هواداران گفت: 

باید تأکید کنم که در طول این مسیر دشوار، باور قلبی به باشگاه و حمایت‌های تزلزل‌ناپذیر هواداران بزرگ فنرباحچه، اصلی‌ترین منبع انگیزه و قدرت ما بود. اکنون زمان آن فرا رسیده که این قدرت را در زمین مسابقه به نمایش بگذاریم و پشت تیم‌مان بایستیم.

حساب رسمی فنرباحچه نیز با لحنی حماسی نوشت:

برخی داستان‌ها زمان‌بر می‌شوند، اما هرگز نیمه‌تمام نمی‌مانند. به فنرباحچه خوش آمدی، انگولو کانته.

خوش‌آمدگویی باشگاه ترکیه‌ای به کانته

مروری بر کارنامه و وضعیت فعلی ستاره فرانسوی

کانته ۳۴ ساله، در تمامی دیدارهای این فصل لیگ حرفه‌ای عربستان برای الاتحاد به میدان رفته و آمار دو گل و دو پاس گل را ثبت کرده بود، اما در آخرین پیروزی این تیم مقابل النجمه در روز یکشنبه، غایب بزرگ لیست بود. این هافبک ملی‌پوش فرانسوی که در تابستان ۲۰۲۳ از لندن راهی جده شده بود، طی ۱۰۵ بازی برای الاتحاد، نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لیگ عربستان (فصل ۲۵-۲۰۲۴) ایفا کرد.

این قهرمانی، سومین جام لیگ در ویترین افتخارات او بود؛ پس از معجزه‌ی قهرمانی با لسترسیتی در سال ۲۰۱۶ و تکرار آن با چلسی در سال ۲۰۱۷. او در دوران درخشان هفت‌ساله‌اش در چلسی، کلکسیونی از افتخارات شامل لیگ قهرمانان اروپا، لیگ اروپا، جام حذفی و جام باشگاه‌های جهان را جمع‌آوری کرد.

در رده ملی نیز کانته ۶۵ بازی برای تیم ملی فرانسه انجام داده و از مهره‌های کلیدی خروس‌ها در فتح جام جهانی ۲۰۱۸ بود. آخرین حضور او در لباس ملی به پیروزی در انتخابی جام جهانی مقابل اوکراین در ماه نوامبر بازمی‌گردد.

زلزله در الاتحاد؛ جدایی بزرگان

خروج کانته تنها شوک الاتحاد در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات زمستانی نبود؛ کریم بنزما، مهاجم سابق رئال مادرید نیز روز دوشنبه با جدایی از این تیم، راهی باشگاه رقیب یعنی الهلال شد. در حال حاضر، فنرباحچه با گذشت ۲۰ هفته از رقابت‌های سوپرلیگ ترکیه، با اختلاف ۳ امتیاز نسبت به گالاتاسارای صدرنشین، در جایگاه دوم جدول قرار دارد و امیدوار است با حضور کانته، این فاصله را جبران کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *