نگرانی اوسمار از وضعیت ستاره پرسپولیس
منبع : خبرانلاین
دوران نقاهت هافبک بازیساز پرسپولیس تبدیل به دغدغه اصلی سرمربی برزیلی سرخ ها در تمرینات نیمفصل شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی تمرینات نیم فصل خود را پشت سر میگذارد که محمد عمری به دلیل مصدومیت مجبور به عمل جراحی شد تا حداقل تا بیستم دی ماه امکان کار با توپ را نداشته باشد.
به نقل از مهر، هافبک بازیساز پرسپولیس که این روزها دوران استراحت مطلق خود را پشت سر میگذارد امکان همراهی تیمش در شروع دور برگشت رقابتهای فصل جاری را ندارد تا بازی با فجر سپاسی در شیراز را از دست بدهد.
وضعیت پای محمد عمری به گونهای است که اوسمار ویهرا نگران ادامه دوران نقاهت او و غیبتش در مهمترین بازی دور برگشت مقابل سپاهان اصفهان نیز شده است.
پرسپولیس ۲۸ دی ماه مقابل فجر و سپس سوم بهمن ماه مقابل سپاهان در اصفهان در حالی بازی خواهد کرد که تنها ۲ امتیاز در انتهای نیم فصل بین دو تیم مدعی پایتخت و اصفهان فاصله است و سرخها چیزی جز پیروزی مقابل شاگردان محرم نویدکیا نمیخواهند.


حضور فوری ستاره جدید پرسپولیس در اردوی این تیم
جدایی ۳ ستاره محبوب پرسپولیس قطعی شد
پرسپولیس به جمع باشگاههای پنجهزار میلیاردی پیوست
مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
داستان سرگیف با باشگاه پرسپولیس تمام شد
مقصدهای احتمالی اردوی خارجی باشگاه پرسپولیس









