سوت پایان بدون وقت تلف شده، دکتر بیژن روزه شک دار نگرفت!
منبع : خبرورزشی
بیژن حیدری راس دقیقه ۱۲۰ سوت پایان بازی تراکتور و پرسپولیس را زد.
معمولا بازیهای حساس و مهم، وقت اضافه و تلف شده زیادی دارند. به خصوص وقتی دو رقیب جدی مقابل هم قرار گیرند، هر دو از داور انتظار دارند وقتهای تلف شده را دقیق محاسبه کند تا مبادا حقی از آنها ضایع شود.
از وقتی کمک داور ویدیویی به فوتبال آمده -حتی در سطح جام جهانی و در هر دو نیمه بازی- بسیار دیدهایم که گاه داوران بیش از ۱۰ دقیقه وقت تلف شده میگیرند. وقتهای اضافه هم از این قانون مستثنی نیست، به خصوص که در نیمه دوم بازی و نیمه دوم وقتهای اضافه، تیمها دست به تعویض میزنند یا بازیکنان از فرط خستگی نقش بر زمین میشوند.
اما در تبریز و بازی بزرگ جام حذفی، این اتفاق رخ نداد. دیدیم که در وقت اضافه دوم، بیژن حیدری تنها چند ثانیه بعد از عبور ساعت مسابقه از دقیقه ۱۲۰ سوت پایان بازی را زد تا کار به ضیافت پنالتیها برود و جالب اینکه هر دو تیم به این امر راضی بودند و کسی به داور با اشاره به ساعت، اعتراض نکرد! بخصوص که با ان همه کارت زرد، هر لحظه امکان اخراج شدن یک نفر -از هر دو تیم- بود و آن وقت، همه تقصیرها گردن داور می افتاد!
دیدیم که بقول قدیمی ها، دکتر حیدری روزه شک دار نگرفت و سر تایم، سوت را زد!
اینجا را بخوانید: نظر کارشناس داوری در خصوص گل پرسپولیس به تراکتور


تبعید داور جنجالی پرسپولیس ؛ تنبیه بزرگ برای اشتباه بزرگتر
داور دیدار استقلال و پرسپولیس در دربی ۱۰۴ مشخص شد + جزئیات
قاضی فینال جام حذفی فوتبال ایران مشخص شد
متلک سنگین اسطوره محبوب استقلال به داور مطرح لیگ برتری
داور دیدار حساس استقلال – مس رفسنجان مشخص شد
پرسپولیس داور دیدار مقابل آلومینیوم اراک را نقره داغ کرد + جزئیات









