درخواست رسمی باشگاه خیبر برای انتشار مکالمات اتاق VAR در بازی مقابل استقلال
منبع : طرفداری
مدیرعامل باشگاه خیبر با حضور سازمان لیگ، خواستار انتشار مکالمات اتاق VAR با داور بازی استقلال شد.
طرفداری | مسابقه خیبر خرم آباد و استقلال در شرایطی با نتیجه ۱-۱ خاتمه یافت که باشگاه خیبر نسبت به چند صحنه داوری این دیدار اعتراض جدی دارد و همین موضوع باعث شد حسین خبیری، مدیرعامل این باشگاه، با مراجعه به سازمان لیگ، خواستار شفافسازی و انتشار مکالمات اتاق داوران VAR شود.
باشگاه خیبر خرم آباد در رسانه رسمی خود درخصوص اتفاقات داوری دیدار روز گذشته مقابل استقلال اعلام کرد:
حسین خبیری مدیرعامل باشگاه پیش از ظهر امروز با مراجعه به سازمان لیگ و تقدیم اتفاقات داوری دیدار روز گذشته با استقلال خواستار پخش مکالمات اتاق داوران VAR با داور وسط مسابقه شد.
خیبر با اشاره به صحنههای مسابقه نوشت:
در جریان این دیدار یک پنالتی مشکوک به سود تیم استقلال اعلام شد که به گواه اکثر کارشناسان داوری این صحنه پنالتی نبود. همچنین با ادعای اکثریت کارشناسان داوری در برنامه های رسمی تلویزیون، گل عارف قزل به استقلال کاملا صحیح بود اما احمد محمدی تصمیم به مردود کردن گل سالم خیبر خرم آباد گرفت.
باشگاه خیبر همچنین تاکید کرد ضمن احترام به جامعه داوری کشور، خواستار شفاف سازی در زمینه قضاوت داور مسابقه روز گذشته است و برای احقاق حق خود خواستار انتشار مکالمات اتاق VAR است.
خلاصه بازی خیبر خرم آباد ۱-۱ استقلال (لیگ برتر ایران – ۰۵-۱۴۰۴)


رونمایی از مقصد جدید ستاره جذاب پرسپولیسی + جزئیات
یک پرسپولیسی مدیرعامل تیم داماش گیلان شد + جزئیات
واکنش خاص مدیرعامل خیبر خرم آباد به احتمال جذب آچار فرانسه پرسپولیس + جزئیات
حمله تند و تیز مدیر پرسپولیس به ریکاردو ساپینتو + جزئیات
جدایی یحیی گل محمدی از پرسپولیس صحت دارد؟
خبری مهم از باشگاه پرسپولیس در فصل آینده ؛ تیمی جدید در راه است









