بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نارضایتی آرتتا از شاگردانش

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1404 | 12:22

سرمربی آرسنال با وجود پیروزی در دیدار برابر ولورهمپتون از نمایش شاگردانش راضی نیست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آرسنال در هفته شانزدهم لیگ برتر انگلیس به سختی و البته با شانس و اقبال توانست به پیروزی برسد.

توپچی‌ها که از ولورهمپتون پذیرایی کردند در حالی بانتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسیدند که هر دو گل این تیم را بازیکنان حریف به اشتباه وارد دروازه خودی کردند. 

این بازی تا دقیقه ۹۴ با تساوی یک بر یک دنبال می‌شد که بازیکن ولورهمپتون به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا آرسنال سه امتیاز ارزشمند را به دست آورد.

به نقل از دیلی میل، آرتتا در نشست خبری بعد از بازی گفت: می‌دانستیم که این یک بازی سخت خواهد بود. در نیمه اول فرصت‌های زیادی داشتیم اما در نیمه دوم فرصت‌های زیادی را خلق نکردیم. در بعضی از زمان‌های بازی عقب نشستیم و بسیار منفعل بودیم. عادت‌های دفاعی ما بسیار بد و برای سطح ما غیرقابل قبول هستند. باید این موضوع را بهبود بخشیم. در نهایت، برای گلزنی و پیروزی در بازی، به مهارت فردی تکیه کردیم.

سرمربی آرسنال در ادامه صحبت‌های خود گفت: فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کنیم اما در پاس آخر بازیکنان مناسب را انتخاب نمی‌کنیم. فارغ از روند بازی، همیشه می‌توانیم راهی برای پیروزی پیدا کنیم. حالا یک هفته استراحت خواهیم داشت. سپس به دوره کریسمس برمی‌گردیم و می‌دانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

او ادامه داد: ویکتور یوکرش در بسیاری از موقعیت‌های خوب قرار داشت اما توپ با سرعت یا دقت کافی به محوطه جریمه نرسید. او تلاش خوبی داشت.

سرمربی آرسنال در پایان درباره مصدومیت بن وایت گفت: او در تاندون زانو درد احساس کرد و باید دید وضعیت او چه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *