بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آماده سرمایه‌گذاری یک میلیارد یورویی در یوونتوس؛ پیشنهاد رسمی «تتر» برای خرید سهام اکسور

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 22 آذر 1404 | 10:32

غول صنعت دارایی‌های دیجیتال افکار بلندپروازانه‌ای برای ورود جدی‌تر به دنیای فوتبال در سر دارد.

غول صنعت دارایی‌های دیجیتال افکار بلندپروازانه‌ای برای ورود جدی‌تر به دنیای فوتبال در سر دارد.

طرفداری | کمتر از یک سال پس از ورود تتر به باشگاه یوونتوس، بزرگ‌ترین شرکت صنعت دارایی‌های دیجیتال به دنبال افزایش سهم خود در این باشگاه ایتالیایی است.

در بیانیه‌ی رسمی این شرکت آمده، شرکت تتر (Tether) یک پیشنهاد خرید الزام‌آور و کاملاً نقدی به شرکت اکسور (Exor) ارائه کرده است تا کل سهام این شرکت در باشگاه فوتبال یوونتوس را خریداری کند. این اقدام، منوط به دریافت مجوزهای قانونی و نظارتی لازم است. تتر در نظر دارد پس از آن، یک پیشنهاد عمومی برای خرید باقی‌مانده سهام با همان قیمت ارائه دهد؛ پیشنهادی که به‌طور کامل از محل سرمایه داخلی این شرکت تأمین مالی شده و با تعهدی بلندمدت نسبت به باشگاه همراه خواهد بود.

پائولو آردوئینو، مدیرعامل تتر در این‌باره گفت:

برای من، یوونتوس همیشه بخشی از زندگی‌ام بوده است. من با این تیم بزرگ شدم. در دوران کودکی، با تماشای مواجهه یوونتوس با موفقیت‌ها و سختی‌ها با صبر و بردباری، معنای تعهد، تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری را آموختم. این درس‌ها مدت‌ها پس از سوت پایان بازی نیز با من باقی ماندند.

تتر از سلامت مالی بالایی برخوردار است و قصد دارد با تأمین سرمایه‌ای باثبات و نگاهی بلندمدت، از یوونتوس حمایت کند. هدف آن‌ها مشارکت مثبت در آینده باشگاه، پشتیبانی از عملکرد ورزشی در بالاترین سطح و کمک به رشد پایدار یوونتوس در چشم‌انداز جهانیِ به‌سرعت در حال تحولِ ورزش و رسانه است.

این پیشنهاد شامل خرید سهام اکسور است که معادل ۶۵.۴ درصد از سرمایه سهامی باشگاه یوونتوس را در بر می‌گیرد. نهایی شدن این معامله منوط به پذیرش اکسور، امضای اسناد قطعی و دریافت مجوزهای قانونی و نظارتی لازم خواهد بود. پس از تکمیل معامله، تتر قصد دارد یک عرضه عمومی برای خرید باقی‌مانده سهام با همان قیمت به ازای هر سهم انجام دهد. در صورت نهایی شدن این معامله، تتر آمادگی دارد مبلغ یک میلیارد یورو برای حمایت و توسعه باشگاه سرمایه‌گذاری کند.

مخالفت احتمالی اکسور با فروش سهام یوونتوس

به گزارش Il Sole 24 Ore، شرکت اکسور به‌طور قاطع هرگونه مذاکره در خصوص فروش بخشی از سهام باشگاه یوونتوس را تکذیب کرد. این موضوع توسط یکی از سخنگویان شرکت هلدینگ خانواده الکان–آنیلی اعلام شد؛ آن هم در واکنش به گزارش‌های اخیر رسانه‌ای که از احتمال فروش بخشی از سهام این باشگاه خبر داده بودند.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *