بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هوادار خانم، قربانی کلاهبرداران مجازی برای خرید بلیت دربی + فیلم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 14 آذر 1404 | 14:55


بازار سیاه بلیت‌فروشی در فضای مجازی باعث شد برخی هواداران گرفتار کلاهبرداران شوند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم‌های پرسپولیس و استقلال در دربی ۱۰۶، ساعت ۱۵:۳۰ امروز به مصاف هم خواهند رفت. دیداری که قرار است تنها با حضور ۸ هزار تماشاگر برگزار شود.

* ظرفیت ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک در فاصله دو ساعت مانده به مسابقه به طور کامل تکمیل شده است. این در حالی است که برخی هواداران با وجود تهیه بلیت هنوز موفق به ورود به ورزشگاه نشده‌اند.

* به دلیل ازدحام زیاد هواداران، اصحاب رسانه نیز در ورود به ورزشگاه با مشکل مواجه شدند.

* بازار سیاه بلیت‌فروشی همانند سال‌های گذشته بسیار داغ است و برخی هواداران با اقدام به خرید بلیت از بازار سیاه، گرفتار کلاهبرداران در سایت‌های مجازی شده‌اند. گفت‌و‌گوی تسنیم با یک هوادار بانو را می‌توانید در زیر مشاهده کنید. او در این باره می‌گوید: «یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بیعانه دادم ولی وقتی رسیدم جلوی ورزشگاه که بقیه پول را بدهم و بلیت را بگیرم، بلاک شدم.»
 

 

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *