بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مقدم: ۱۵۵۱ مددجوی کمیته امداد یزد خودکفا شدند

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 26 مهر 1404 | 22:21

یزد- معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد گفت: در سال ۱۴۰۳ با تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه توانمندسازی، موفق به خودکفایی و خروج ۱۵۵۱ نفر از مددجویان از چرخه حمایت کمیته امداد شدیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر مقدم در همایش آموزشی تخصصی با موضوع «پایدارسازی و ایده‌یابی در کسب‌وکار» گفت: این همایش باهدف ارتقای دانش و مهارت مجریان طرح‌های اشتغال و توانمندسازی افراد مستعد ورود به بازار کار، با حضور ۶۲۰ نفر از مجریان و مستعدین طرح‌های اشتغال تحت حمایت کمیته امداد یزد برگزار شد.

وی افزود: در این رویداد مهم، اساتید برتر و مشاورین متخصص در حوزه‌های مختلف کسب‌وکار به ارائه مطالب آموزشی و راهکارهای عملی پرداختند. محور اصلی همایش، چگونگی شناسایی ایده‌های نوآورانه و تبدیل آن‌ها به کسب‌وکارهای پایدار و مقاوم در برابر چالش‌های اقتصادی بود.

مقدم، پایداری طرح‌های اشتغال را اولویت اصلی این نهاد دانست و اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳، با تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه توانمندسازی، موفق به خودکفایی و خروج ۱۵۵۱ نفر از مددجویان از چرخه حمایت کمیته امداد شدیم.

وی با اشاره به اینکه این برنامه آموزشی تخصصی در راستای سیاست‌های کلان کمیته امداد برای ایجاد اشتغال پایدار و تحقق خودکفایی خانواده‌های تحت حمایت برگزار شده است گفت: این دوره‌های آموزشی نقش حیاتی در تقویت بنیه علمی و اجرایی مجریان طرح‌ها داشته و به آن‌ها کمک می‌کند تا کسب‌وکار خود را به‌صورت حرفه‌ای‌تر مدیریت کرده و از پایداری شغلی بلندمدت اطمینان حاصل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *