بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تودور: کامبیازو پتانسیل بازی برای رئال مادرید و لیورپول را دارد؛ داوری؟ به اندازه کافی درباره‌اش صحبت شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1404 | 17:04

سرمربی یوونتوس بابت موضوع خستگی بازیکنانش نگران نیست و اعتقاد دارد آن‌ها اصلاً برای همین موضوع پول می‌گیرند. 

سرمربی یوونتوس بابت موضوع خستگی بازیکنانش نگران نیست و اعتقاد دارد آن‌ها اصلاً برای همین موضوع پول می‌گیرند. 

طرفداری | یوونتوس پس از جا ماندن از ناپولی در صدر جدول، برای حفظ خود در این کورس باید در یک بازی دشوار باید به مصاف آتالانتا برود. 

در هفته‌ی پنجم سری آ ۲۶-۲۰۲۵، شنبه شب ساعت ۱۹:۳۰ به وقت تهران یوونتوس در استادیوم آلیانز میزبان آتالانتا است. صحبت‌های ایگور تودور، سرمربی یوونتوس در نشست خبری پیش از این بازی را به نقل از اسکای ایتالیا می‌خوانید. 

  • اشتباهات داوری علیه یوونتوس:

در مورد داوری حرف‌ای زیادی زده شد. نگاه ما روبه‌جلو است. این اتفاقات پیش می‌آید و به اندازه‌ی کافی هم در موردش صحبت شده است. 

  • وضعیت کونسیسائو و ژگرووا: 

 چیکو [کونسیسائو] مشکل و درد خفیفی دارد و باید ببینیم فردا چه وضعیتی خواهد داشت. ژگرووا نیز واکنش مثبتی داشته و در حال کار و تلاش است. آدژیچ هم با داشتن وضعیتی خوب، در حال پیشرفت است و توانایی‌هایش را با ذهنیت آرام و شفافش نشان خواهد داد. 

  • عملکرد ولاهوویچ و سایر مهاجمان: 

آیا ولاهوویچ به‌عنوان تعویضی بهتر است؟ پاسخی ندارم. در کل از عملکرد ولاهوویچ خیلی راضی هستم. هر سه مهاجم من خیلی خوب هستند. دیوید و اوپندا هم کیفیت زیادی دارند و خوشحالم سه بازیکن باکیفیت در خط حمله دارم. 

 او بهترین دوست من نیست اما از دوستانم است. فردی که ارزش‌ها و رویکرد منحصربه‌فردی در مربیگری دارد. او کمی قدرنادیده است و در یکی دو فصل اخیر، شرایطش کمی غیرعادی بوده است. یوریچ در دوران حرفه‌ای‌اش کارهای بزرگی کرده که همیشه کمتر از ارزش واقعی‌اش به آن پرداخته شده است. حالا او سرمربی تیمی است که در لیگ قهرمانان بازی می‌کند و این یعنی ارزش او در حال مشخص شدن است.

  • نگرانی بابت خستگی بازیکنان: 

 نه‌تنها نگران نیستم بلکه مطمئنم. تیم خوب کار می‌کند. انجام یک بازی یا سه بازی در یک هفته دو چیز کاملاً متفاوت است. درست است بازیکنان خسته می‌شوند اما بابت همین پول می‌گیرند. بعضی بازیکنان می‌توانند ۵۰ بازی انجام دهند و بعضی دیگر نمی‌توانند. این مشکل مال همه‌ی تیم‌هاست، نه فقط یوونتوس.

  • تمجید از آندره آ کامبیازو: 

 او به‌عنوان هافبک باکس‌توباکس هم می‌تواند بازی کند. ذهنیت او متفاوت و خاص است. من به او آزادی زیادی می‌دهم تا با نقشش در زمین تطبیق یابد. کامبیازو سطح خیلی بالایی دارد اما باید ثبات بیشتری پیدا کند. او پتانسیل بازی در بهترین باشگاه‌های جهان مثل منچسترسیتی، رئال مادرید و لیورپول را دارد؛ فقط باید خودش بخواهد که به این پتانسیل برسد. 

  • عملکرد کونته و الگری؟ 

 چه می‌توانم بگویم. فقط به ویترین افتخارات‌شان نگاه کنید. آن‌ها دو نابغه‌اند که بودنشان برای فوتبال خوب است. رویکرد متفاوتی در مربیگری دارند اما مربی و شخصیت فوق‌العاده‌ای هستند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *