قهرمانی پرسپولیس و استقلال در دستان این دو تیم
منبع : خبرانلاین
هفته بیست و چهارم لیگ برتر در حالی به پایان رسید که همچنان استقلال با اختلاف ۶ امتیازی نسبت به قرمزها در صدر جدول قرار دارد و شانس اول قهرمانی در لیگ بیستو یکم به شمار میآید.
آبی در ادامه مسابقات خود به ترتیب باید به مصاف سپاهان، شهرخودرو، فولاد، آلومینیوم، مس رفسنجان و نفت مسجد سلیمان خواهد رفت و پرسپولیس نیز به ترتیب با پیکان، ذوب آهن، سپاهان، تراکتور،شهرخودرو و فجرسپاسی به میدان خواهد رفت.
با نگاهی به بازیهای دو تیم مشخص است که سرخابیها باید با شهرخودرو و سپاهان به عنوان ۲ حریف مشترک در شش هفته پایانی بازی کنند که نبرد با این دو تیم نقش تعیین کنندهای در مشخص کردن قهرمانی لیگ بیست و یکم خواهد داشت.
شاگردان فرهاد مجیدی در نیم فصل اول، شهرخودرو را در مشهد با ۳ گل از پیش رو برداشتند و در تقابل با سپاهان نیز در ورزشگاه آزادی به برتری یک بر صفر دست پیدا کردند. پرسپولیسیها نیز در بازی رفت مقابل سپاهان – که در اراک برگزار شد – حریفش را شکست داد منتهی جلوی شهرخودرو در مشهد متوقف شد تا شاهد یک نتیجه عجیب باشیم.
256 251


نگاه ویژه سرمربی استقلال به وضعیت بازیکنان پیش از دیدار با تراکتور
انتخاب مدیرعامل استقلال هنوز وارد فرایند رسمی نشد
حضور کاپیتان استقلال با ظاهری متفاوت در تمرین این تیم پیش از سفر به تبریز
مانع بزرگ اداری در مسیر انتقال امتیاز پادیاب خلخال به پرسپولیس
پیام معنادار پدیده استقلال برای تیم های فوتبال پرسپولیس و تراکتور
همراهی دروازهبان محبوب با استقلال در دیدار برابر تراکتور در هفته هشتم لیگ برتر









