شایعه بی اساس در مورد کاپیتان استقلال
منبع : خبرانلاین
چندی قبل که وریا غفوری با مجیدی به اختلاف خورده بود خودش به تمرینات استقلال برگشت و به نوعی با فرهاد آشتی کرد. بعد از بازی با پیکان که وریا سریعا ورزشگاه آزادی را ترک کرد، شایعاتی شنیده شد که او چون بازی نکرده ناراحت شده است اما پیگیری های همکار ما نشان داد که چنین خبری صحت ندارد و وریا اصلا دلخور نیست.
غفوری در تمرینات استقلال هم شرکت می کند تا برای بازی با نساجی آماده شود اما واقعیت این است که با وجود صالح حردانی کار سختی برای فیکس شدن در استقلال دارد و بعید است که در جام حذفی هم در ترکیب اصلی تیمش قرار بگیرد.
وریا غفوری یکبار زمان فکری و یکبار هم زمان مجیدی با سرمربیان استقلال زاویه پیدا کرد اما دوباره برگشت و… بد نیست بدانید قرارداد کاپیتان استقلال در پایان فصل تمام می شود و باید دید باشگاه و مجیدی چه تصمیمی در مورد وریا غفوری می گیرند؟
۲۵۸ ۲۵۱


پیام معنادار شاهین بیانی از عملکرد دفاعی تیم ملی
دو نفر از اعضای کادر فنی استقلال مشخص شدهاند
تأکید رئیس هیئت مدیره استقلال بر شناخت بختیاریزاده از جایگاه باشگاه
رامین رضاییان برترین بازیکن دیدار ایران و نیوزیلند
رسمی؛ سرمربی باشگاه استقلال مشخص شد
احتمال بالای جدایی بازیکنان خارجی استقلال









