بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تراکتور محروم از حضور تماشاگران در هفته اول مقابل استقلال

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 مرداد 1404 | 18:51

دیدار خانگی تراکتور برابر استقلال در هفته نخست لیگ برتر بدون حضور تماشاگر و در خارج از استان آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایلنا، تیم فوتبال تراکتور تبریز طبق برنامه قرعه‌کشی لیگ برتر، در هفته نخست فصل ۱۴۰۴–۱۴۰۵ میزبان استقلال تهران است؛ اما این میزبانی بدون حضور تماشاگران و حتی خارج از استان آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.

این محرومیت در پی حکم فصل گذشته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال صادر شد. بر اساس رأی صادره، تیم تراکتور به دلیل تخلفات گسترده تماشاگرانش در دیدار هفته بیست‌ونهم فصل گذشته مقابل نساجی، به یک جلسه میزبانی بدون تماشاگر و در استان دیگر محکوم شد؛ حکمی که در کمیته استیناف نیز عیناً تأیید شد.

به این  ترتیب تراکتور در نخستین دیدار خود در بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران، نه در تبریز و نه با حضور هواداران، بلکه در ورزشگاهی بی‌طرف از استقلال میزبانی خواهد کرد. مکان دقیق برگزاری این دیدار از سوی سازمان لیگ اعلام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *