بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باشگاه رئال اعلام کرد؛ خسوس را نمی خواهیم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 تیر 1404 | 17:58

رئال مادرید پس از پنج سال بی‌ثمر، تصمیم دارد به همکاری با رینیر خسوس، بازیکنی که هرگز برای تیم اصلی به میدان نرفت، پایان دهد.

به گزارش خبرورزشی، رئال مادرید در آستانه فسخ قرارداد با رینیر خسوس، هافبک برزیلی است؛ بازیکنی که سال ۲۰۲۰ با مبلغی نزدیک به ۳۰ میلیون یورو از فلامنگو جذب شد، اما طی بیش از پنج سال حتی یک دقیقه هم برای تیم اصلی به میدان نرفت.

رینیر در آن زمان با ۱۸ سال سن به عنوان یکی از استعدادهای نوظهور فوتبال برزیل شناخته می‌شد و به رئال کاستیا (تیم دوم رئال مادرید) پیوست. اما برخلاف انتظارات، او نتوانست در ترکیب تیم اصلی جایی برای خود پیدا کند. در این مدت، او به‌صورت قرضی راهی باشگاه‌هایی چون دورتموند، خیرونا، فروزینونه و گرانادا شد.

اکنون در سن ۲۳ سالگی، رینیر فصل گذشته تنها ۲۵ بازی برای تیم دسته دومی گرانادا انجام داد و نتوانست انتظارات را برآورده کند. کارلو آنچلوتی پیش‌تر درخصوص وضعیت او گفته بود: «رینیر نیاز دارد در تیمی بازی کند که فرصت بروز توانایی‌هایش را داشته باشد.» اکنون با روشن شدن این موضوع که در برنامه‌های خولن لوپتگی نیز جایی ندارد، جدایی او از سانتیاگو برنابئو قطعی به نظر می‌رسد.

رئال مادرید با این تصمیم، پرونده یکی از ناموفق‌ترین خریدهای خود در سال‌های اخیر را می‌بندد؛ انتقالی پرهزینه و بدون بازدهی در سطح تیم اصلی.

بیشتر بخوانید: معامله‌ای بی‌سابقه در راه است؛ تکان‌دهنده‌ترین پیشنهاد برای مرد برزیلی از عربستان!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *