بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره ملوان دائمی شد!/ رسمی +عکس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 28 تیر 1404 | 19:30

قائم اسلامی خواه، هافبک گل گهر که زمستان گذشته به صورت قرضی به انزلی آمد، قراردادی دائمی و یکساله بست

به گزارش خبرورزشی، قائم اسلامی خواه از آن دسته هافبک های طراح و پلی میکری است که روز به روز از تعدادشان کاسته می شود.

بازیکنانی تکنیکی، شوتزن، خلاق که هر لحظه می توانند نتیجه را تغییر دهند. اسلامی خواه در گل گهر شروع خوبی نداشت و نیم فصل به انزلی رفت تا زیرنظر مازیار زارع احیا شود.

خیلی زود نبض تیم را در دست گرفت، پنالتی ها و کاشته ها در حضور امید نورافکن به او رسید و هرگز تیمش را ناامید نکرد. به عنوان یک هافبک وسط چپ پا کارنامه ای خوب داشت که باشگاه ملوان قرارداد قرضی او را دائمی کند.

در سن سیروس هواداران انزلی‌چی لقب “قائم مارادونا” را به او داده اند و محبوبیت خاصی نزدشان پیدا کرد. این بازیکن پیش از این سابقه حضور در تیم های تراکتور، هوادار و مس رفسنجان را هم در کارنامه دارد.

اینجا را ببینید: خودکشی به سبک قوهای سپید

ستاره ملوان دائمی شد!/ رسمی +عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *